Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Τι θα γίνει με τα σχολεία στο Δήμο Κοζάνης αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου

Μετά από μια εβδομάδα (συν δυο λόγω διακοπών) που παρέμειναν κλειστά λόγω χιονιού και παγετού, όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων στο Δήμο Κοζάνης αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλείνει ο Μαρινόπουλος: Γιατί ακυρώνει ο Σκλαβενίτης. Τι θα γίνουν οι 12.000 εργαζόμενοι

Η πιο σημαντική επιχείρηση εταιρικής διάσωσης στην προβληματικότατη ελληνική αγορά, αυτή της εταιρείας Μαρινόπουλος από την εταιρεία Σκλαβενίτης… ακυρώνεται.

Πόσο εύκολο είναι να σε κατασκοπεύει κάποιος στην ψηφιακή εποχή;

Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει το τηλέφωνό τους και αναρωτιούνται τι να κάνει άραγε με αυτό εκείνος που το έκλεψε. Ο Anthony van der Meer, ολλανδός σκηνοθέτης, είχε πέσει κι εκείνος θύμα κλοπής κινητού κι έτσι είπε κάνει μια ταινία με τη βοήθεια ενός παγιδευμένου τηλεφώνου που είχε βάλει ως δόλωμα, στο μετρό του Άμστερνταμ.

13.000 Προσλήψεις στο Δημόσιο: Πού και πώς θα γίνουν. Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2017

Στους περίπου 13.000 μονίμους υπαλλήλους αναμένεται να κυμανθούν φέτος οι διορισμοί τακτικού προσωπικού στο δημόσιο, με βάση τον ετήσιο προγραμματισμό των προσλήψεων που συνέταξε το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης λαμβάνοντας υπόψιν την νέα, πλέον, μνημονιακή αναλογία που προβλέπει «μία πρόσληψη ανά τέσσερις συνταξιοδοτήσεις», αλλά και τα στενά δημοσιονομικά περιθώρια του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Με ποιον τρόπο το στρες καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα αυξημένους άγχους και καθημερινού στρες. Άλλωστε η καθημερινότητα όλων μας έχει γίνει αρκετά πιο δύσκολη τον τελευταίο καιρό.

Όλες οι αλλαγές στο Λύκειο και στις Πανελλαδικές

Νέες αλλαγές έρχονται στην Παιδεία, σε ό,τι αφορά το Λύκειο και τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Το τελικό πόρισμα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, με τις κρίσιμες αλλαγές που σχεδιάζονται με ορίζοντα εφαρμογής την επόμενη τριετία, είναι έτοιμο και αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της βουλής.

Έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ: Έρχονται χιόνια και καταιγίδες

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει από το βράδυ ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες που θα είναι κατά τόπους ισχυρές, κυρίως σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά - ημιορεινά και από τη Δευτέρα και σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.