Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Μπλε Φάλαινα: Το διαδικτυακό παιχνίδι που οδηγεί εφήβους στον θάνατο

Ένα νέο διαδικτυακό παιχνίδι που απειλεί ζωές εφήβων και ονομάζεται «Μπλε Φάλαινα» ξεκίνησε από τα κοινωνικά δίκτυα της Ρωσίας, ενώ εξαπλώνεται σε γύρω χώρες με περιστατικά σε Ουκρανία, Καζακστάν και Κιργιστάν.

H Adele τρολάρει τα 30ά της γενέθλια με έναν ευφάνταστο τρόπο

Τα γενέθλιά της είχε την Παρασκευή η Adele και αποφάσισε να διασκεδάσει με τον χρόνο που περνάει, κάνοντας μια χιουμοριστική ανάρτηση στα social media που συγκέντρωσε εκατομμύρια like.

Δήλωση Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης: «Όχι στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας»

Μετά από επτά χρόνια μνημονιακών πολιτικών,τα οποία έχουν δημιουργήσει πληθώρα προβλημάτων στη λειτουργία ακόμη και στην επιβίωση των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων,επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα της κατάργησης της Κυριακάτικης αργίας.

Έρχεται ο πρώτος καύσωνας!

Ένας καιρός που θα μας βάλει και θα μας βγάλει από τα ρούχα μας θα είναι αυτός που θα ζήσουμε το επόμενο δεκαήμερο. Οι εναλλαγές θα είναι απίστευτες με κατάληξη τον πρώτο καύσωνα του 2017.
Σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου στο facebook, ο υδραργυρος θα γίνει ασανσέρ!

Ε.Ο.Σ. Κοζάνης: Oργάνωση ορειβατικής και πεζοπορικής εκδρομής στην Κρήτη 16 - 25 Ιουνίου

Θα ανέβουμε στις δύο ψηλότερες κορυφές της Μεγαλονήσου, τον Ψηλορείτη και τα Λευκά όρη και θα περπατήσουμε στο Φαράγγι της Σαμαριάς, το νότιο παραλιακό μονοπάτι Ε4 απολαμβάνοντας τα γαλαζοπράσινα νερά και τις παρθένες παραλίες.
Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε έγκαιρα για κρατήσεις λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Απρίλιο του 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.