Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε πολλά χωριά και περιοχές του νομού Κοζάνης

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι :

Λόγω εργασιών από τον ΑΔΜΗΕ, την Δευτέρα 26-6-2017 θα γίνει ολιγόλεπτη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος κατά το διάστημα από ώρα 14:00 έως 15:00 στις εξής περιοχές:

Πνιγμένο παιδί εμφανίζεται σε φωτογραφία 110 χρόνια μετά...

Έχει γίνει ένα από τα πιο διαδεδομένα θέματα συζήτησης στο Facebook Δυο φίλες από το Κουνσλαντ της Αυστραλίας πήγαν για μπάνιο με τα τρία παιδιά τους, φωτογραφήθηκαν την ώρα που έκαναν μπάνιο, αλλά στη φωτογραφία εμφανίζεται και ένα τέταρτο παιδί, ξένο, άγνωστο που μάλιστα... δεν κολυμπούσε μαζί τους, απλά ... εμφανίστηκε στη φωτογραφία!

6 συνήθειες που σε γερνούν γρηγορότερα

Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θα ευχόταν να ήταν ένα, δύο (μπορεί και πέντε ή δέκα) χρόνια νεότερη. Η αναζήτηση της αιώνιας νιότης τροφοδοτεί συνεχώς τη βιομηχανία της ομορφιάς για νέες έρευνες και ακόμα περισσότερες επενδύσεις. Και ενώ μπορεί να φαίνεται ότι οι κρέμες, τα peeling και τα λέιζερ είναι η μόνη λύση, υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε για να αναστρέψουμε τη διαδικασία γήρανσης από μέσα προς τα έξω.

Τα 8 ελληνικά νησιά που διατίθενται προς πώληση

Εννέα ιδιωτικά νησιά στην Ελλάδα αναζητούν αγοραστή, με τιμές που φθάνουν τα 44,6 εκατ. δολάρια.

Πολλά από αυτά είναι κατάλληλα για την ανάπτυξη ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και πολυτελών βιλών, ενώ ορισμένα έχουν ήδη εξασφαλίσει άδειες οικοδόμησης.

Αιμοδοσία και δείγμα για Δωρητές Μυελού των Οστών στο Τσοτύλι

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού –Νηπιαγωγείου με τo Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨, διοργανώνει στη Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου Αιμοδοσία την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017   ΩΡΑ 15:30 – 20:30 (προσέλευση – 20:00), στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Στους 250.000 οι ιδιοκτήτες με κόκκινα δάνεια. Το σχέδιο για κούρεμα χρεών

Στους 250.000 είναι ο αριθμός των κόκκινων δανείων και οι τράπεζες φαίνεται ότι αλλάζουν πολιτική, περνώντας σε επιθετική γραμμή για τη λύση στο θέμα.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι 150.000 δανειολήπτες δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν το δάνειό τους τους τελευταίους 8 με 12 μήνες, ενώ υπάρχουν και 100.000 δανειολήπτες οι οποίοι αδυνατούν να ρυθμίσουν το δάνειό τους πληρώνοντας ακόμη και μια μικρή δόση.