Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Ο σοβαρός κίνδυνος όταν κάνετε γυμναστική σε υψηλές θερμοκρασίες

Κάθε χρόνο καταγράφονται δεκάδες περιστατικά θερμοπληξίας και μάλιστα κάποιες φορές μοιραία,  με πρωταγωνιστές κυρίως αθλητές, αλλά και ανθρώπους που πάσχουν από υπέρταση ή εργάζονται σε ζεστό περιβάλλον.

Χιόνια στα μέσα Ιουλίου στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας- Video

Ένα διαφορετικό από τον υπόλοιπο κόσμο Σαββατοκύριακο ζουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αγίας Πετρούπολης.
Η ρωσική μεγαλούπολη καλύφθηκε με χιόνι, «αγνοώντας» ότι βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου.

ΟΑΕΔ: Προσλήψεις 360 εργασιακών συμβούλων – Θέσεις στη Δ.Μακεδονία

Έτοιμη είναι σχεδόν η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 360 θέσεων διοικητικών υπαλλήλων σε υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, προκειμένου ο κατά κοινή ομολογία υποστελεχωμένος Οργανισμός να καλύψει πάγιες ανάγκες σε προσωπικό.

Ποια σημάδια μάς δείχνουν εάν έχουμε υψηλό IQ

Έχετε αναρωτηθεί αν ο δείκτης νοημοσύνης σας είναι μεγαλύτερος από αυτό του μέσου όρου αλλά δεν ξέρετε πώς να τον μετρήσετε;

Παρακάτω παρουσιάζονται 9 σημάδια που είναι ενδεικτικά υψηλής νοημοσύνης, σύμφωνα με μελέτες.

Βρείτε έναν σκοπό στη ζωή σας για να κοιμάστε σαν ... μωρό

Οι άνθρωποι που αισθάνονται ότι έχουν έναν σκοπό στη ζωή τους είναι λιγότερο πιθανό να ταλαιπωρούνται από αϋπνίες και άλλες διαταραχές του ύπνου.
Το μυστικό για καλό ύπνο αποδεικνύεται πως είναι να έχει κανείς έναν λόγο να ξυπνά το πρωί, διαπίστωσαν ερευνητές από τις ΗΠΑ.

Οι 48 ώρες που θα καθορίσουν την απόφαση για έξοδο στις αγορές

Δεν τολμά η κυβέρνηση να κάνει ένα βήμα για να κατακτήσει μια, έστω και μικρή, επικοινωνιακή νίκη και αμέσως ξεφυτρώνει μπροστά της το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, για να τις ανατρέψει τα σχέδια.

Αποκαλύψεις Βαρουφάκη: Αλέξη αυτό είναι κλοπή. Οι διάλογοι του 2015

Το παρασκήνιο του πρώτου εξαμήνου του 2015, που έκλεισε με το δημοψήφισμα του «Όχι», περιέχει το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη Adults in the room, απόσπασμα του οποίου δημοσιεύει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα της Κυριακής.

Συναυλία αλληλεγγύης στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης

Μεγάλη συναυλία αλλήλεγγύης – Προπώληση εισιτηρίων καταστήματα NOVA Κοζάνης – ΝΑΝΟΥ ΤΣΟΝΤΖΑ 5, ΚΟΖΑΝΗ – ΤΗΛ 2461026440 – ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 5€ – 28/07/2017,Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης,Ώρα 21:00 – Η προσφορά είναι αρετή και ευγένεια ψυχής! Ας είμαστε όλοι εκεί σ’αυτό το μουσικό γεγονός με αξιόλογους καλλιτέχνες δείχνοντας ακόμη μια φορά την αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας!