Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Αυτοί είναι οι πιο οικονομικοί τρόποι θέρμανσης

Το κρύο κάνει σιγά-σιγά την εμφάνισή του και όλοι μας ψάχνουμε τρόπους για να ζεσταθούμε προσπαθώντας να αποφύγουμε τη χρήση του πετρελαίου που έχει φτάσει στα ύψη. Εμείς, κάναμε μια έρευνα και σας βρήκαμε τους καλύτερους τρόπους για να ζεσταθείτε οικονομικά!

Έρευνα: Υλικό που χρησιμοποιείται καθημερινά μπορεί να προκαλέσει μία ανίατη μορφή καρκίνου

Οι μεγάλου μήκους νανοσωλήνες άνθρακα μπορεί να προκαλούν καρκίνο, όπως συμβαίνει και με τον αμίαντο.
Σε αυτό κατέληξαν για πρώτη φορά, μετά από πειράματα σε ποντίκια, επιστήμονες στη Βρετανία, μεταξύ των οποίων ένας Έλληνας.

Σκάνδαλο παιδικής πορνογραφίας στη Δυτική Ελλάδα

Υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διδικτύου, εξιχνιάστηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την αξιοποίηση στοιχείων που προήλθαν από τον διεθνή οργανισμό NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children), που εδρεύει στις Η.Π.Α.

Καστοριά: Τραυματίστηκε ... δεν το κατάλαβε και πέθανε από αιμορραγία

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Καστοριά, όταν 47χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από τους γονείς του.
Όπως έγινε γνωστό ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε, άγνωστο πώς, από σπασμένο τζάμι στο πόδι, κατά την είσοδό του σε καφενείο.

Πότε θα καταβληθεί η τέταρτη δόση για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

Η τέταρτη δόση για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ αναμένεται να καταβληθεί πριν από τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού, το ειδικό επίδομα τρίτεκνων-πολύτεκνων οικογενειών εισέπραξαν στο πλαίσιο της πληρωμής γ’ τριμήνου 730.000 οικογένειες δικαιούχων, έναντι 716.975 το 2016 ενώ, από την προηγούμενη πληρωμή της β’ δόσης 2017, ο ΟΓΑ επεξεργάστηκε επιπλέον 170.000 αιτήσεις.

Γέφυρα Ζωής: Αιμοδοσία του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αιμοδοσία του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην Κοζάνη.
Χρόνος: Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017   Ώρα: 09:30 - 19:00  (Ολοήμερη).
Χώρος : Αμφιθέατρο ¨Σπύρος Αρσένης¨
Παράλληλα, ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» σε συνεργασία με το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των  Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) θα παίρνει δείγμα σάλιου απ’ όσους επιθυμούν να γίνουν δωρητές μυελού των οστών.

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Ιταλικός Κινηματογράφος:«Μια ξεχωριστή μέρα»

Μια από τις ονομαστές ταινίες του Ιταλικού κινηματογράφου που πραγματεύεται τον φασισμό θα προβάλλει ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης, αυτή τη Δευτέρα 13-11-2017, στις 9:30 μ.μ., στην επάνω αίθουσα του κινηματοθέατρου «Ολύμπιον».

«Μια ξεχωριστή μέρα» (Una giornata particolare- 1977), η εξαίρετη δημιουργία του Έτορε Σκόλα, που δίνει την ευκαιρία στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι Σοφία Λόρεν-Μαρτσέλο Μαστρογιάνι να πραγματοποιήσουν συγκλονιστικές ερμηνείες..

Να γιατί ΔΕΝ πρέπει να πίνετε καφέ με άδειο στομάχι

Οι περισσότεροι άνθρωποι πίνουν καφέ τις πρωινές ώρες για τόνωση και ενέργεια.
Πολλές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τα οφέλη του καφέ για την υγεία, όπως η χαλάρωση των μυϊκών πόνων, η βελτίωση της μνήμης, αλλά και η προστασία από τον διαβήτη και τη νόσο του Parkinson.

Ενημερωτική συνάντηση με τους διευθυντές σχολικών μονάδων

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης προσκαλεί τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, και ώρα 12:00 μ.μ. έως 14:00 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης (Δημοκρατίας 27, Διοικητήριο) σε συνάντηση ενημέρωσης τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς της για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών δράσεων και προγραμμάτων του σχολικού έτους 2017-2018.

Τα τοπικά οινοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό για τους Δρόμους του Κρασιού

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΟΥΤΖΙΑΜΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ» ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΕΥΘΕΙ ΝΤΟΠΙΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ!
Ανοιχτές θα παραμείνουν στις 12 Νοεμβρίου  οι πόρτες των οινοποιείων της περιοχής, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκή Ημέρας Οινοτουρισμού, μετά από πρωτοβουλία της ένωσης οινοπαραγωγών `Οίνοι Βορείου Ελλάδος`  μέσα από τους Δρόμους του Κρασιού Βορείου Ελλάδος, που σαν στόχο έχουν να φέρουν το ευρύ κοινό ποιο κοντά στον οινοτουρισμό.