Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Προειδοποίηση Καλλιάνου: Μετά τις καταιγίδες έρχεται εξπρες κρύο

«Η καιρική κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί αλλά για ακόμη λίγο θα μας απασχολήσουν οι βροχές που όμως δεν θα έχουν την ένταση των προηγούμενων ημερών» γράφει στο Facebook ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Σήμερα το τέλος του κόσμου; Έρχεται ο Νιμπίρου

Σήμερα 19 Νοεμβρίου το τέλος του κόσμου; Αυτό πιστεύουν οι συνωμοσιολόγοι του Πλανήτη Χ, σύμφωνα με τους οποίους τα "φώτα των σεισμών", λάμψεις που παράγονται από την τριβή πλακών, αποτελούν οιωνό όσων πρόκειται να ακολουθήσουν.

Η καθημερινή υγιεινή συνήθεια που διπλασιάζει τις πιθανότητες διαβήτη

Νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Nitric Oxide υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν στοματικό διάλυμα δύο φορές την ημέρα, έχουν 50% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν διαβήτη ή προδιαβήτη συγκριτικά με όσους χρησιμοποιούν στοματικό διάλυμα μία φορά την ημέρα ή καθόλου.

Βαρουφάκης: Ποτέ δεν ανασύρθηκαν δεκάδες πνιγμένοι από την Εκάλη ή τη Βουλιαγμένη

Οταν τα στοιχεία της Φύσης, το νερό και η φωτιά, ξεσπούν εναντίον των ανθρώπων, το ξέσπασμά τους σκοτώνει συστηματικά φτωχούς ανθρώπους.
Ποτέ δεν ανασύρθηκαν δεκάδες πνιγμένοι από την Εκάλη ή τη Βουλιαγμένη. Ποτέ δεν συνέβη να δούμε σορούς καμένων στο ακριβό Χόλαντ Παρκ, όπως εκείνες τις σορούς δεκάδων κατοίκων της παραμελημένης εργατικής πολυκατοικίας Γκρένφελ που τους κατάπιε η πυρκαγιά πριν από λίγους μήνες στο Λονδίνο.

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης: Ψυχολογική νόσος ή πραγματική ασθένεια;

Το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης είναι ένα σύνολο συμπτωμάτων με βασικότερο την κούραση που δεν υποχωρεί.
Είναι γνωστό και ως μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα ή «αόρατη νόσος» και θεωρείται περισσότερο ψυχολογική νόσος.
Νέα έρευνα ωστόσο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για «πραγματική» ασθένεια.

Παρουσίαση βιβλίου της Γ. Ατζολετάκη στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών που είναι στις 25 Νοεμβρίου, εκδήλωση – παρουσίαση του Βιβλίου της Γωγώς Ατζολετάκη με τίτλο «Το Ζ  ΤΗΣ ΖΩΗΣ» θα γίνει  στην Κοζάνη την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα τέχνης σε μια διοργάνωση του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης.

Μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος στη Δυτική Μακεδονία

Μια… έμμεση επιδότηση στον λιγνίτη, χρυσώνοντας το «χάπι» στους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας για την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους εξαιτίας της λειτουργίας των μονάδων της ΔΕΗ, εξετάζει να δώσει η κυβέρνηση.