Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

«Προϊόντα Χωρίς Μεσάζοντες»: Νέα διανομή την Κυριακή στην Κοζάνη

Με μεγάλη επιτυχία προχωρούν οι διανομές προϊόντων «Χωρίς μεσάζοντες» στην Κοζάνη, ενώ η πρώτη διανομή του χρόνου για το 2018 θα γίνει αυτή την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου από νωρίς το πρωί στο χώρο του ΟΣΕ (αποθήκες ΕΑΣ). Οι ενδιαφερόμενοι, που αναμένεται να είναι αρκετοί, θα πρέπει να σπεύσουν από νωρίς για να πάρουν τα απαραίτητα προς αυτούς προϊόντα, μιας και πολλά εξ αυτών αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα!


Το κίνημα Χωρίς μεσάζοντες, που μετεξελίχθηκε από το κίνημα της πατάτας, λειτουργεί επιτυχημένα στην Κοζάνη τα τελευταία πέντε χρόνια και βαίνει στον έκτο χρόνο λειτουργίας του. Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα ο πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Κοζάνης «Αλιάκμων», Παναγιώτης Αρνίδης:
 «Πρόκειται για την πρώτη διανομή του έτους και γίνεται στο καθιερωμένο μέρος, που είναι γνωστό πέντε χρόνια τώρα. Τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα, δοκιμασμένα. Σε ένα μήνα μπαίνουμε στον έκτο χρόνο Χωρίς Μεσάζοντες, που σημαίνει ότι ο κόσμος τόσα χρόνια το έχει αποδεχθεί, το αγκάλιασε. Εμείς στηρίζουμε τόσο τους παραγωγούς μας αλλά και τους καταναλωτές», τόνισε χαρακτηριστικά.,

Ο κόσμος θα μπορέσει να βρει καλά προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές, κυρίως λάδι, ρύζι και μέλι, σε πολύ καλές τιμές, σημείωσε.  Επίσης, μεγάλη ζήτηση έχουν τα όσπρια, αλλά  και άλλα προϊόντα , τα οποία ο κόσμος περιμένει «πως και πως», τόσο για την καλή τιμή τους όσο και για την ποιότητά τους. Μάλιστα το ελαιόλαδο είναι από την Κρήτη, ελεγμένα ποιοτικά από το Χημείο του Κράτους, χωρίς να είναι νοθευμένα, σε καλή τιμή. «Για αυτό μας προτιμάει ο κόσμος, επειδή κάνουμε ελέγχους. Δεν είμαστε εμπόριο, να πατάμε επί πτωμάτων, για να κονομήσουμε χρήματα», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Αρνίδης.

Επίσης, ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα προχωρήσει η Κλειστή λαϊκή αγορά στην Κοζάνη , λέγοντας πως είναι απαράδεκτο για την Κοζάνη να μην προχωρήσει το εν λόγω εγχείρημα για μια σκεπαστή αγορά.

Οχτώ κατηγορούμενοι για τα μπλόκα του 2016!

Τέλος, μιλώντας για τα προβλήματα των αγροτών, ο κ. Αρνίδης τόνισε πως οχτώ αγρότες συνολικά θα δικαστούν την Τετάρτη για τα μπλόκα των αγροτών στον Πολύμυλο Κοζάνης, το 2016. «Μόνο αν αλλάξει η κυβέρνηση μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο. Η νεολαία μας αποκαρδιώθηκε, χρεώθηκαν και δεν βλέπουν προκοπή», λέει με απογοήτευση, λέγοντας πως είναι απαράδεκτο η Ελλάδα να παράγει τα καλύτερα προϊόντα και να μην έχει ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα!




Πρωϊνός Λόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου