Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Πρωτιές και βραβεία για την ομάδα Tyφοον του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας

Σάρωσε τα βραβεία και τις πρωτιές η ομάδα φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας Tyφoon MotoRacing που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό MotoStudent στην Ισπανία.
Συναγωνιζόμενη με ομάδες μεγάλων πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο, η Tyφοον κέρδισε δύο από τα συνολικά τρία βραβεία που απονεμήθηκαν στο θεωρητικό σκέλος του διαγωνισμού, αυτά του Best Design (καλύτερος σχεδιασμός) και Best Innovation (Καλύτερη Καινοτομία).

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας κέρδισε πρωτιές και στο αγωνιστικό σκέλος του διαγωνισμού, το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή, 5 Οκτώβρη, και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή, 7 Οκτώβρη, στις 15:30 μμ.
Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε  ο υπεύθυνος της ομάδας Tyφοον, Δημήτρης Γιαγκόπουλος, η ομάδα κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία καλύτερης επιτάχυνσης, καθώς και στο μηχανικό τέστ που αφορά την αφαίρεση και επανατοποθέτηση του μπροστινού τροχού και του μπροστινού fairing (μούρη και καρίνα), ενώ βγήκε πέμπτη στην κατηγορία καλύτερου φρεναρίσματος και καλύτερης ταχύτητας και ένατη στους ελιγμούς ανάμεσα στους κώνους.




prlogos

1 σχόλιο: