Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Πλήθος πιστών στη λιτανεία της Παναγίας Ζιδανιώτισσας στην Κοζάνη.

Κοζάνη, Κυριακή του Θωμά 15 Απριλίου 2018

Πλήθος πιστών συμμετείχε και φέτος με ευλάβεια στην καθιερωμένη λιτανεία της Παναγίας Ζιδανιώτισσας.

Χρέος ύψους 437.819 ευρώ για το εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Από το 2009 και εντεύθεν έχει συσσωρευτεί χρέος ύψους 437.819, 22 ευρώ στην Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που λειτουργούσε το εκθεσιακό κέντρο βασικός μέτοχος της οποίας είναι το ΕΒΕ Κοζάνης, η Περιφέρεια, ο Δήμος Κοζάνης και άλλοι φορείς με αποτέλεσμα να καθίσταται πλέον μη βιώσιμη η λειτουργία του, κατέστησε σαφές ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης Νικόλαος Σαρρής κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Πέντε επιλογές για διαμονή στην ελληνική φύση

Η άνοιξη έχει ξεκινήσει επίσημα, «ξετυλίγεται» μπροστά μας και η φύση αυτή την εποχή βρίσκεται στα καλύτερά της. Απολαύστε τη με διαμονή σε πέντε μέρη που θα σας στείλουν σε μαγικά τοπία, ώστε να την χορτάσετε.

Εντοπίστηκε ο καταγραφέας πτήσης του μοιραίου Mirage σε μεγάλο βάθος

Εντοπίστηκε ο καταγραφέας πτήσεων σε βάθος 800 μέτρων! Το βάθος είναι τεράστιο και θα χρειαστεί το ΕΛΚΕΘΕ το οποίο διαθέτει κατάλληλο εξοπλισμό για να μπορέσει να ανελκύσει τον καταγραφέα πτήσεων μέσω του οποίου οι εμπειρογνώμονες θα μπορέσουν να «διαβάσουν» τα τελευταία λεπτά της πτήσης του Mirage 2000-5 για να διαπιστώσουν αν υπήρξε κάποια βλάβη, όπως αναφέρει το militaire.gr.

Παρουσίαση βιβλίου Ρίζες Γρυπές της Ολυμπίας Γκίμπα – Τζιαμπίρη

Παρουσίαση βιβλίου Ρίζες Γρυπές της Ολυμπίας Γκίμπα – Τζιαμπίρη.
Ομότιμη Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής – πρ. Αντιπρύτανης ΑΠΘ.

Κοζάνη: Οι επιπλοξυλουργοί τίμησαν τον προστάτη τους Άγιο Θωμά στο ομώνυμο εξωκλήσι

Τελέστηκε το πρωί της Κυριακής η πανηγυρική θεία λειτουργία στο ξωκλήσι του Αγίου Θωμά.Ο προστάτης των επιπλοξυλουργων και οικοδόμων τιμήθηκε από το σωματείο των ελιπλοξυλουργών με τον πρόεδρο Κώστα Πασχαλίδη να κερνά σοκολατάκια, εργολάβους,κονιάκ και αναψυκτικά στον κόσμο. Πολύς κοσμος βρέθηκε στο πανέμορφο εξωκλήσι, το οποίο συντηρείται σε τέλεια κατάσταση.