Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Θεατρική παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου κ’ όχι μονο» από το 3ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης σας προσκαλούν στην ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου κ’ όχι μόνο».

Θέσεις εργασίας στο νομό Κοζάνης

- 3 θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης
- 20 προσλήψεις στο Δήμο Βοΐου
- 2 θέσεις στις σωστικές ανασκαφές της Ποντοκώμης

Ο Βαφτιστικός στην Κοζάνη

Ο Βαφτιστικός είναι η γνωστότερη οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη και σίγουρα μία από τις καλύτερες ελληνικές, ανέβηκε σε 10δες παραστάσεις τόσο σε θέατρα όσο και στη Εθνική Λυρική Σκηνή, έχει μεταφερθεί κινηματογραφικά και κλείνει φέτος τα 100 χρόνια ζωής.

Η διατροφή που φρενάρει το Αλτσχάιμερ έως και 3,5 χρόνια

Η νόσος Αλτσχάιμερ αποτελεί τη συνηθέστερη μορφή άνοιας, καθώς υπολογίζεται ότι ευθύνεται για το συντριπτικό 60-70% των περιστατικών, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Οι πάσχοντες από άνοια φτάνουν περίπου τα 50 εκατομμύρια παγκοσμίως, ενώ τα νέα περιστατικά είναι περίπου 10 εκατομμύρια σε ετήσια βάση.

Σε έξαρση η κλοπή ρεύματος

Αυστηρότερο πλαίσιο για τις ρευματοκλοπές θεσπίζει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας σε μια προσπάθεια να περιοριστεί το φαινόμενο, που κοστίζει δεκάδες ή και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στους καταναλωτές.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στην Κοζάνη

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη διοργανώνει την Κυριακή 6 Μαΐου στην Κεντρική πλατεία Κοζάνης στις 5 το απόγευμα η υπηρεσία αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης. 

15ο Τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Κοζάνη, το διήμερο 5-6 Μαΐου

Είναι πολύ σημαντικό να οργανώνονται όμορφες αθλητικές εκδηλώσεις αλλά το σημαντικότερο είναι να διατηρούνται και να εξελίσσονται. Με αφορμή την προετοιμασία για τη συμμετοχή του αθλητή μας με αναπηρία κ. Καλύβα Αντώνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, οι φίλοι του πινγκ-πονγκ με τη βοήθεια του Δήμου Κοζάνης διοργάνωσαν το 2003 το 1ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Κοζάνη.