Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Νάννος Τσόντζας: Ο ηρωϊκός θάνατος του Νάννου και των συντρόφων του

Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑΝΝΟΥ ΤΣΟΝΤΖΑ
Την τύχη του Κοζανίτη Ιωάννη Τσόντζα περιγράφει στο βιβλίο του,που εκδόθηκε το 1884, ο Ιερέας των Ψαρών Μικές Δούκας με τον τίτλο
‘’ Ημερούσια συμβάντα της αλώσεως των Ψαρών.’’

Να γιατί πρέπει να πίνεις ασταμάτητα νερό!

Οι 3 πιο σημαντικοί λόγοι για να το εντάξεις ακόμη πιο έντονα στην καθημερινότητά σου.

Αν υπάρχει ένα συστατικό εκεί έξω που μόνο θετικό πρόσημο έχει για τον οργανισμό σου, αυτό είναι σίγουρα το νερό. Μπορεί η επιστήμη να έχει σχεδόν ξεχάσει την ύπαρξή του όταν σου δίνει διατροφικά tips, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το ότι είναι το πιο χρήσιμο υγρό για το ανθρώπινο σώμα.

Έρχονται αλλαγές στα πρόστιμα για την αδήλωτη εργασία

Αλλαγές στα πρόστιμα για την αδήλωτη εργασία επιφέρει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που ψηφίστηκε από τη Βουλή, για την αντιμετώπιση ενός διαχρονικού προβλήματος στον εργασιακό χώρο.

Η μεγάλη απάτη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Δεν είναι όμορφα όλα αυτά τα πανέλα των φωτοβολταϊκών που καλύπτουν όλες τις στέγες των σούπερ-μάρκετ μας και των στεγάστρων των πάρκινγκ μας, όλες αυτές οι ανεμογεννήτριες που ομορφαίνουν τον ορίζοντα των περιοχών μας; Είμαι ενθουσιασμένος που όλα αυτά σας αρέσουν, γιατί είναι δικά σας. Τέλος πάντων, έπρεπε να είναι μιας και τα πληρώσατε, και πολύ ακριβά μάλιστα, μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος. Και το χειρότερο, επειδή τα πληρώσατε χωρίς λόγο (για το τίποτα).

Ο Στέλιος Ρόκκος απογείωσε το κοινό της Κοζάνης

Μια πολύ όμορφη βραδιά καλοκαιριού η χθεσινή στην Κοζάνη, την οποία ήρθε να ντύσει με τα τραγούδια του ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία, στη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε η σχολή εκπαίδευσης πιλότων Egnatia Aviation.

Κύπρος: 44 χρόνια μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου

Με τη συμπλήρωση 44 χρόνων από το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 1974 που οδήγησε στη βάρβαρη τουρκική εισβολή πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή εκδηλώσεις καταδίκης του πραξικοπήματος και απόδοσης τιμής σε όσους έδωσαν τη ζωή τους, προασπιζόμενοι τη Δημοκρατία και τη Συνταγματική νομιμότητα.