Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Selfies: Για ποια ψυχική διαταραχή αυξάνουν τον κίνδυνο

Οι selfies και ειδικά αυτές που υφίστανται επεξεργασία αποτελούν σύμπτωμα των καιρών λόγω της διαδεδομένης χρήσης των κοινωνικών δικτύων.
Οι ειδικοί προειδοποιούν ωστόσο, ότι τα προγράμματα επεξεργασίας των φωτογραφιών μπορούν να οδηγήσουν το άτομο να χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, καλλιεργώντας υπερβολικές προσδοκίες.

Πότε ανοίγουν τα σχολεία; - Oι αλλαγές που θα εφαρμοστούν φέτος

Προ των πυλών είναι η νέα σχολική χρονιά 2018 - 2019, με τις αλλαγές - ωστόσο - που αναμένεται να «δουν», φέτος, γονείς και μαθητές, να είναι αναμενόμενες

Πότε ανοίγουν τα σχολεία;

Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να γίνεις μητέρα;

Τη σημερινή εποχή οι γυναίκες δεν βρίσκονται μόνο στο σπίτι και στην οικογένεια Υπάρχουν όλο και περισσότερες γυναίκες που εργάζονται, και η φροντίδα των παιδιών δεν θεωρείται προτεραιότητα. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο πολλές γυναίκες ήθελαν να αποκτήσουν παιδιά αργότερα.

Τι αλλάζει το περιουσιολόγιο στον ΕΦΚΑ

Δυνατότητα συνεχούς ελάφρυνσης του ΕΝΦΙΑ για την μικρή και την μεσαία περιουσία δίνει η επίτευξη υπερπλεονασμάτων τουλάχιστον ως το 2022 σε συνδυασμό με την λειτουργία του περιουσιολογίου.

Δωρεάν μεταφορά μαθητών στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κλείτους

Δωρεάν θα μεταφέρονται οι μαθητές που θα εγγραφούν στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κλέιτους με την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να αναλαμβάνει το κόστος της μετακίνησής τους.Επίσης παρατείνεται ως τις 6 Σεπτεμβρίου η δυνατότητα εγγραφής στο σχολείο.