Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Σε λειτουργία ο πρώτος αυτοδιαχειριζόμενος υδροηλεκτρικός σταθμός στο Βελβεντό Κοζάνης

Στα χέρια των αγροτών του Βελβεντού βρίσκεται από σήμερα ο νέος Υδροηλεκτρικός Σταθμός του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων  της περιοχής Βελβεντού Κοζάνης ισχύος 1,9 MW.
Πρόκειται για τον πρώτο αυτοδιαχειριζόμενο υδροηλεκτρικό σταθμό στην Ελλάδα που με τη λειτουργία του αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του κόστους παραγωγής των προϊόντων που παράγει η περιοχή.

Να γιατί αξίζει να αφιερώνεις χρόνο στα ντοκιμαντέρ

Όταν ένα ντοκιμαντέρ είναι πραγματικά καλό, λίγα μπορούν να συγκριθούν μαζί του.
Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν σκέφτονται για ταινίες φέρνουν στο μυαλό μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές όπως το Avengers: Infinity War ή πιο ανεξάρτητα έργα όπως το εξαιρετικό A Quiet Place. Ελάχιστων σινεφίλ η πρώτη σκέψη θα είναι ένα ντοκιμαντέρ.

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης και ο δωρητής Γεώργιος Τιόλης

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο, συγκαταλέγεται μεταξύ των 15 σχολείων που λειτουργούν σήμερα στη πόλη της Κοζάνης και είναι ένα από τα αρχαιότερα κι από τα μεγαλύτερα σε αριθμητικό δυναμικό φοιτούντων μαθητών.

Κοζάνη: Νεαρός αποδοκίμασε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ντρέπεσαι;»

Νεαρός αποδοκίμασε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που κατέθετε στεφάνι στη Σιάτιστα.
Ένας νεαρός άνδρας αποδοκίμασε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμη Μουμουλίδη, την ώρα που εκείνος κατέθετε στεφάνι για την επέτειο απελευθέρωσης της Σιάτιστας. Αφορμή η Συμφωνία των Πρεσπών.