Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωση επιτροπής αγώνα του ΠΑΜΕ νοσοκομείου Κοζάνης

«ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ»-ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΜΑΣ!!!

Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση όλων των εργαζομένων του νοσοκομείου Κοζάνης – Πτολεμαΐδας σε περίπτωση που η διοίκηση του νοσοκομείου αποπειραθεί να εφαρμόσει το ρητό «τα εν οίκω μη εν δήμω» και να φιμώσει κάθε φωνή που αποκαλύπτει και αντιδρά στα προβλήματα του χώρου εργασίας!

Μετά τα αναδρομικά, έρχεται η μείωση εισφορών. Το νέο σύστημα

Μετά τα αναδρομικά των ένστολων, έρχεται το νομοσχέδιο για τις μειώσεις των ασφαλιστικών εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους αυτοαπασχολούμενους. Ένα μέτρο που θεωρείται ήδη εγκεκριμένο από τους δανειστές –και με δημοσιονομικό κόστος μόλις 180 εκατ. ευρώ από το 2019- θα κατατεθεί στη Βουλή ενδεχομένως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα καθώς η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει σε… σήριαλ τις «καλές ειδήσεις».

Το πολικό Σέλας στο νότιο ημισφαίριο - Υπέροχο timelapse βίντεο

Ενα σπάνιο ουράνιο φαινόμενο κατέγραψε ο φακός της κάμερας στο νότιο ημισφαίριο, αυτό του πολικού σέλαος. Δείτε σε timelapse βίντεο την εμφάνιση του Aurora Australis.

«Θόλο τοπίο» η περιουσία της εκκλησίας

«Χάος». Αυτή είναι, ίσως, η κατάλληλη λέξη για να περιγράψει κανείς το τι ακριβώς συμβαίνει με την καταγραφή και την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, τη στιγμή μάλιστα που και η ίδια η Εκκλησία αδυνατεί να έχει μια πλήρη εικόνα.

Το σχέδιο για την εθελοντική παράδοση των επιχειρήσεων στις τράπεζες

Την πρόταση εθελοντικής παράδοσης επιχειρήσεων ετοιμάζονται να απευθύνουν οι τράπεζες σε υπερχρεωμένους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, στο πλαίσιο της προσπάθειας μείωσης των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων.

36ος Μαραθώνιος Αθήνας: Ο μεγάλος νικητής της κλασικής διαδρομής! video

Ο Μπρίμιν Κιπκορίρ Μισόι πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού στο Καλλιμάρμαρο, καλύπτοντας την κλασική διαδρομή των 42 χλμ στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας σε χρόνο 2.10.56.
Ο Κενυάτης Μπρίμιν Μισόι είναι μεγάλος νικητής του 36ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας. Ο μαραθωνοδρόμος κάλυψε την κλασική διαδρομή των 42 χλμ σε χρόνο 2.10.56 , γνωρίζοντας την αποθέωση κατά την είσοδο του στο “Καλλιμάρμαρο”.

Κάστανο: είτε σαν γλυκό είτε σαν φαγητό είναι υπέροχο


Μπορεί να άργησε κομματάκι, αλλά ειδικά τη νύχτα ο χειμώνας κάνει πια αισθητή την παρουσία του! Και τι σκέφτεσαι κάθε φορά που συνδυάζεις στο μυαλό σου κρύο και διατροφή;

Κάστανο, ο καρπός του χειμώνα