Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Άγνωστος υποδύθηκε λογιστή και έκλεψε το σπίτι της εικαστικού Δήμητρας Λαμπρέτσα

Σύμφωνα με πληροφορίες του grevenamedia.gr πραγματοποιήθηκε κλοπή αντικειμένων μεγάλης αξίας στο σπίτι της εικαστικού Δήμητρας Λαμπρέτσα στα Μελίσσια.
 Η ίδια ανέφερε στο fb:





Ληστεία σημερα στο σπίτι μου... Άγνωστος υποδυόμενος γνωστό μου λογιστή , έπεισε την μητέρα μου...αρκετά έξυπνη γυναίκα...και της απέσπασε χρυσά κοσμήματα ,οικογενειακά κειμήλια μεγαλης οικονομικής και κυρίως συναισθηματικής αξίας.....με την πρόφαση ότι θα πρέπει να τα δώσει για να παρω εγώ τα αναδρομικά...Όσο χαζό και αν ακούγεται δυστυχώς... κατάφερε τον στόχο του.Ευτυχως η μητέρα μου είναι καλά.... αρκετά βέβαια σοκαρισμένη...Το γεγονός έγινε στα Μελίσσια...10:50πμ


Η Δήμητρα Λαμπρέτσα, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών και της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών Αθηνών (Τμήμα Γραφιστικής), καλλιτέχνης και εκπαιδευτικός-εμψυχώτρια, γεννήθηκε στα Γρεβενά και δραστηριοποιείται στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Έχει εργαστεί ως σκηνογράφος, ζωγράφος και καλλιτεχνική υπεύθυνη σε κινηματογραφικές παραγωγές και θεατρικές σκηνές (Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Λυρική Σκηνή, κ.ά).

Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, ενώ κατά το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε παρουσιάσεις με εικαστικά-μουσικά δρώμενα, εμπνευσμένα από το εικαστικό της έργο. Από το 2002 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με ερευνητικές ομάδες κάνοντας αναπαραστάσεις παλαιοντολογικών και αρχαιολογικών ευρημάτων, όπως το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, το Μουσείο Αιανής Κοζάνης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ρεθύμνου, το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς Γρεβενών, κ.ά.

Συνδυάζοντας την καλλιτεχνική και επιστημονική της ιδιότητα συντάσσει μελέτες σε μια σειρά από βιβλία όπως: Αντιμετώπιση χρόνιου μυοσκελετικού πόνου με βελονισμό, του Μιλτιάδη Καράβη, Παιδαγωγική του Θεάτρου του Σίμου Παπαδόπουλου και Μινωικά εικαστικά τοπία της Ίριδας Τζαχίλ. Η δουλειά της έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδες και σε επιστημονικά περιοδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου