Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Κοζάνη: Έφτασε στο αεροδρόμιο το πρώτο αεροπλάνο δοκιμαστικών πτήσεων της Egnatia Aviation

Στο αεροδρόμιο Φίλιππος της Κοζάνης έφτασε το πρωί της Πέμπτης το πρώτο αεροπλάνο δοκιμαστικών πτήσεων της Egnatia Aviation με πλήρωμα της Καβάλας, έδρας της εταιρίας. Συνολικά θα έρθουν έξι αεροπλάνα για τη πτητική εκπαίδευση των πιλότων, η οποία ξεκινά στις 26 Ιουνίου.


Ο Δημήτρης Λυμπεράκης , διευθύνοντας σύμβουλος της Egnatia Aviation μίλησε για μια χαρούμενη μέρα για την εταιρία και την πόλη της Κοζάνης με την άφιξη του πρώτου αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της πόλης. Μέχρι τις 26 Ιουνίου θα έρθουν και τα υπόλοιπα αεροπλάνα, ενώ ως τότε θα γίνουν απαραίτητα έργα υποδομής και συντήρησης στο αεροδρόμιο.


 «Τα επόμενα 2-3 χρόνια θα γίνει μια βάση με 180 μαθητές και 12 αεροπλάνα» ανέφερε ο κ. Λυμπεράκης και ως το 2021 θα έχουν ολοκληρωθεί και τα υπόλοιπα έργα που έχουν προγραμματιστεί. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε το Λευτέρη Ιωαννίδη που ήταν δίπλα στις προσπάθειές τους και είχε προτείνει ως εναλλακτική βάση αυτή της Κοζάνης δίπλα στης Καβάλας μιλώντας για έναν αυτοδιοικητικό με όραμα για τον τόπο του.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου