Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Πώς ορίζεται η σεξουαλική παρενόχληση και τι συμβαίνει στα σχολεία, στο γραφείο και στα μέσα μεταφοράς;

Στο έχει εκμυστηρευθεί η φίλη σου διστακτικά ή το έχεις ακούσει από την αδερφή σου όταν οργισμένη πήγε να «πιαστεί» στα χέρια μέσα στο λεωφορείο.

Άλλες φορές το έχεις ζήσει στο πετσί σου σε κάποια δουλειά ή την ώρα που γυρνάς με το τρένο στο σπίτι. Μπορεί ακόμη να θυμάσαι εκείνο το περιστατικό που σου συνέβη στο σχολείο και ακόμη δεν έχεις ξεπεράσει.

ΔΕΗ: Μέχρι τον Μάϊο η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων

«Πρόκειται για μία οικονομική, επιχειρηματική, συναλλαγή και δεν χρειάζεται δραματοποίηση. Ο στόχος μας να πωληθούν οι λιγνιτικές μονάδες, παραμένει», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης, αναφορικά με τον άγονο διαγωνισμό για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας.

Τύμπανα πολέμου στην Κριμαία με τους Ρώσους να δοκιμάζουν τα πυραυλικά συστήματα S-400

Τύμπανα πολέμου στην Κριμαία, αφού οι στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας προχώρησαν στην ανάπτυξη και την πυροδότηση των τρομερών πυραύλων S-400 στο πλαίσιο στρατιωτικής άσκησης ετοιμότητας.

Χειμώνας: Πώς επηρεάζει το κρύο την καρδιά και το αναπνευστικό

Οι χαμηλές θερμοκρασίες δοκιμάζουν τις αντοχές της καρδιάς και του αναπνευστικού συστήματος.
Ο χειμώνας δεν είναι εύκολη εποχή για τον οργανισμό. Οι χαμηλές θερμοκρασίες ενεργοποιούν τους μηχανισμούς αυτοπροστασίας του οργανισμού, για να διατηρηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα η εσωτερική θερμοκρασία του. Αποτέλεσμα: επηρεάζονται ζωτικά όργανα όπως η καρδιά και οι πνεύμονες.

Τράπεζες: “Ξεφορτώνονται” τα ακίνητα που παίρνουν από πλειστηριασμούς – Έρχονται μαζικές εξώσεις

Σφίγγουν τον κλοιό στις ελληνικές τράπεζες οι ευρωπαϊκοί θεσμοί και δανειστές. Έστειλαν τελεσίγραφο και καλούν τα εγχώρια πιστωτικά ιδρύματα να ξεφορτωθούν τα ακίνητα που παίρνουν από πλειστηριασμούς. Αποτέλεσμα, θα είναι πρώην ιδιοκτήτες - δανειολήπτες να φοβούνται για μαζικές εξώσεις!

Μήνυμα της οικογένειας της 82χρονης Ευγενίας Καραγκιόζη που εξαφανίστηκε

Συνεχίζουμε να ψάχνουμε τη μητέρα-γιαγιά μας και ευχαριστούμε όλους που συνεχίζουν και επιμένουν να βρεθεί ζωντανή και ξανά στην αγκαλιά μας. Στην αστυνομία, στην πυροσβεστική, στους εθελοντές, τους συγχωριανούς και τον πρόεδρο των Πετρανών που είναι ακούραστος.

Σεισμική δόνηση 3,1 ρίχτερ, χαράματα Κυριακής στην Κοζάνη

Σεισμική δόνηση 3,1 της κλίμακας ρίχτερ «ξύπνησε» την Κοζάνη τα ξημερώματα της Κυριακής.
Το επίκεντρο του σεισμού που σημειώθηκε στις 04:07 ήταν 3,6 χλμ νοτιοδυτικά της Κοζάνης, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός εξαιτίας του μικρού εστιακού βάθους στα 10 χλμ.