Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Πως οι παιδόφιλοι "ψαρεύουν" παιδιά στο Youtube

Στην απόσυρση διαφημιστικών μηνυμάτων τους από το YouTube προχώρησαν κορυφαίες εταιρείες, στον απόηχο της αποκάλυψης ότι κύκλωμα παιδόφιλων έχουν επιλέξει την πλατφόρμα για να χτίσουν δίκτυα ανταλλαγής πορνογραφικών links.

Στην Υγεία μας βρε παιδιά: Τι έκανε το Survivor στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου;

Ο ερχομός του Survivor 3 έφερε πολλές αλλαγές στον ΣΚΑΪ, με το κανάλι του Φαλήρου να φέρνει τούμπα το πρόγραμμά του, ώστε να βγει στον αέρα το «Survivor Ελλάδα – Τουρκία». Και μία από τις αλλαγές που έκανε, ήταν η μετακίνηση του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής του, «Στην υγειά μας βρε παιδιά» το βράδυ της Παρασκευής.

Οι τροφές που, αποδεδειγμένα, μειώνουν την χοληστερίνη

Οι φυτικές τροφές είναι γνωστό ότι κάνουν καλό στην καρδιά. Υπάρχουν, όμως, συγκεκριμένες τροφές, που μειώνουν την χοληστερίνη και διατηρούν την καρδιά ισχυρή και υγιή; Ναι, υπάρχουν, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα!

Ξανά στις οθόνες μας το Mega

Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου το Mega πέρασε στην ιστορία.
Το άλλοτε κραταιό κανάλι σταμάτησε να εκπέμπει μέσω Digea ενώ λίγο καιρό αργότερα και συγκεκριμένα στις 20 Νοέμβριου το κανάλι έπαψε να εκπέμπει και μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες. Αναμφίβολα το γεγονός που περιμένουν όλοι οι πρωταγωνιστές του τηλεοπτικού παιχνιδιού είναι ο πλειστηριασμός των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού.

Θέμα χρόνου η επανεκκίνηση του διαγωνισμού πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ

Ζήτημα ημερών είναι σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της ΕΕ για την επανεκκίνηση του διαγωνισμού πώλησης των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας της ΔΕΗ.

Συγχώνευση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: Ιδρύονται τμήματα Μαθηματικών και Προσχολικής Αγωγής στην Καστοριά

Την ίδρυση δύο νέων τμημάτων στην Καστοριά προβλέπει το Σχέδιο “Γαβρόγλου” για τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για τα εξής τμήματα:

Στις 9 το πρωί η λειτουργία των σχολείων στο Δήμο Φλώρινας τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου

Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π. μ. λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Θεατρική παράσταση του Συλλόγου ΄΄Κασμιρτζίδις΄΄: ΄΄Τ’ς Γλύκας ου κουνιάδος΄΄

Ο Σύλλογος για την διαφύλαξη της Κοζανίτικης παράδοσης ΄΄Κασμιρτζίδις΄΄ενημερώνει το θεατρόφιλο κοινό της πόλης, πως η φετινή αποκριάτικη παράστασή του με τίτλο
 ΄΄Τ’ς Γλύκας ου κουνιάδος΄΄
 θα διεξαχθεί  στις οριζόμενες ημερομηνίες.