Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Εκβίαζε 14χρονη με γυμνές φωτογραφίες. Δεκάδες βρέθηκαν στον υπολογιστή του!

Ο 29χρονος Αλβανός συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Σαρακοστιανός μουσακάς από τον «αρχιμάγειρα» του Αγίου Όρους

Παραδοσιακό και λαχταριστό πιάτο της ελληνικής κουζίνας. Αγαπημένο φαγητό για μικρούς και μεγάλους. Γευθείτε την αυθεντική αγιορείτικη εκδοχή του στη συνταγή που ακολουθεί, από τον Πατέρα Επιφάνιο, ο οποίος έχει αποδείξει ότι η μοναχική ζωή μπορεί να κρύβει άπλετη δημιουργικότητα.

Κτηματολόγιο: Γιατί οι περισσότεροι πολίτες αποφεύγουν να δηλώσουν τα ακίνητα τους

Για να δηλώσεις το ακίνητο ( και να το σώσεις, ώστε να μην καταλήξει στα χέρια του Δημοσίου ) πρέπει πρώτα να το βρεις.

Για να το βρεις πρέπει (αν είσαι από τους τυχερούς ) να έχεις συντεταγμένες). Αν είσαι από τους άτυχους που είτε δεν έχουν τοπογραφικό είτε αυτό που έχουν δεν έχει συντεταγμένες για τις βρεις ( τις συντεταγμένες) πρέπει να πληρώσεις μηχανικό. Για να πληρώσεις μηχανικό πρέπει να σου περισσεύουν τουλάχιστον 300 ευρώ και άπλετος χρόνο( και εσένα και του τοπογράφου μηχανικού).

Κοζάνη:30 παιδιά της Γ’ Γυμνασίου συμμετείχαν στον 2ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας για μαθητές

30 μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης των ημερήσιων Γυμνασίων της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι προκρίθηκαν από αντίστοιχους τοπικούς διαγωνισμούς, ασκήθηκαν γραπτά στην ορθογραφία και προφορικά στην ερμηνεία, την ετυμολογία και τον σχηματισμό πρότασης με λέξεις, οι οποίες επιλέχτηκαν με κλήρωση από τράπεζα λέξεων.

Αρχείο Ιστορίας & Τέχνης, Μουσείο Τεχνών Κοζάνης: Εγκαίνια της έκθεσης της εικαστικού Μαρίας Λαγού με τίτλο «Πνοές», την Κυριακή 7 Απριλίου

Ατομική έκθεση Μαρίας Λαγού

Εγκαίνια: Κυριακή 7 Απριλίου 2019, 7.00 μ.μ.
Διάρκεια έκθεσης: 7 Απριλίου – 4 Μαΐου 2019