Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Κοζάνης το πρωί της Κυριακής – Σε κατάσταση σοκ οι δύο φοιτήτριες που βρίσκονταν μέσα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Κοζάνης το πρωί της Κυριακής, 5 Μαΐου. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία Κοζάνης, η φωτιά ξεκίνησε από την εστία της κουζίνας του διαμερίσματος το οποίο βρίσκεται σε ημιόροφο οικοδομής στην οδό Κοβεδάρων.

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 6 / 5 οι αιτήσεις εγγραφής στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Στ΄ Δημοτικού ότι οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών στην Α΄ Γυμνασίου του σχολικού έτους 2019- 2020 θα γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019.

Οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στο Facebook

Πολλές και σημαντικές οι ανακοινώσεις της Facebook από το συνέδριο F8, στην προσπάθεια της εταιρείας να πραγματοποιήσει μια στροφή 180° στην πολιτική της, να αφήσει πίσω της τα σκάνδαλα που την ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια και να καταφέρει να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των χρηστών.

Τρεις φυσικοί τρόποι για να εξαφανίσετε τα μυρμήγκια

Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε χημικά προϊόντα για να διώξετε μια και καλή τα μυρμήγκια από την κουζίνα, τα υπνοδωμάτια και όλα τα άλλα δωμάτια του σπιτιού και του εξοχικού σας.

Συναλλαγές στο ίντερνετ: Τι συστήνουν οι ειδικοί

Προσοχή στους «αδύναμους» κωδικούς που χρησιμοποιούνται για τις συναλλαγές που εκτελούνται μέσω του Ίντερνετ, συνιστούν οι αρμόδιοι για την ασφάλεια του Διαδικτύου.


2η Συνάντηση Φιλαρμονικών στην Κοζάνη την Κυριακή 5 Μαΐου

Για τις περισσότερες πόλεις στην Ελλάδα οι Φιλαρμονικές αποτελούν
το μουσικό σημείο αναφοράς, κύριες εκφράσεις της μουσικής
κουλτούρας του κάθε τόπου. Είναι, ίσως, τα πιο σημαντικά
εκπαιδευτήρια για νέες και νέους που αναζητούν τα πρώτα μουσικά
εφόδια, μέσα από ηχοσύνολα μοναδικά.


Λιτανεία της Iερής Eικόνας της Παναγίας Ζιδανιώτισσας, την Κυριακή του Θωμά, 5 Μαΐου

Την Κυριακή του Θωμά, 5 Μαΐου, στον Ι. Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Κοζάνης θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμ. Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα.