Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Εκλογές 2019: Είναι έτοιμοι να ψηφίσουν οι 17άρηδες;

Είναι έτοιμοι για το… βάπτισμα οι 17άρηδες; Ποιους υποψηφίους θα προτιμήσουν οι νέοι ψηφοφόροι και με ποια κριτήρια; Ποια προβλήματα αξιολογούν ως σημαντικά;

Είναι ερωτήματα σε αυτές τις ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές που δεν αφορούν μόνο τους νέους ψηφοφόρους. Πάντως, αναγνωρίζεται πως είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τους ανήλικους να μπουν σε μια τέτοια διαδικασία την ώρα που τους αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το δικαίωμα ψήφου.

Κοζάνη: Μπαρούτι ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη Eurovision – «Μας έδωσε 0 βαθμούς η Βόρεια Μακεδονία» – video

Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε τη χθεσινή Eurovision o Άδωνις Γεωργιάδης. "Πήραμε την κρυάδα και μας έδωσαν 0 βαθμούς και από πάνω"...
Στους πολιτικούς στόχους που η ΝΔ έχει θέσει στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις που θα γίνουν το 2019, ακόμα και στη χθεσινή Eurovision με τη συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης από την Κοζάνη.

Πρώτο βραβείο για την Κοζανίτισα Πέρη Γκαντιά και το σενάριο «Fair World» στο London Greek Film Festival 2019

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία καλύτερο μικρού μήκους σενάριο πήρε η Κοζανίτισα Πέρη Γκαντιά στο London Greek Film Festival 2019 που έγινε 15 με 18 Μαΐου στο Λονδίνο. Η Πέρη Γκαντιά, που δεν είναι η πρώτη φορά που διακρίνεται για το συγγραφικό της ταλέντο, κατέκτησε χθες το βράδυ ακόμα μια πρωτιά, αυτή τη φορά με το σενάριο με τίτλο «Fair World».

Στον τελικό του Παγκόσμιου ταεκβοντό στο Μάντσεστερ ο Κοζανίτης Τεληκωστόγλου!

Ο Έλληνας πρωταθλητής έγραψε ιστορία με την πρόκρισή του στον τελικό των -80 κιλών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο στο Μάντσεστερ!