Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Οι αθώες γονεϊκές εντολές που γίνονται δυνάστες της ενήλικης ψυχής

Όλοι οι γονείς θέλουν το καλό του παιδιού τους και μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κανέναν που να μην το θέλει. Στην προσπάθειά τους να το προστατεύσουν από τους κινδύνους καθώς μεγαλώνει, του λένε τι να κάνει, πως να φερθεί και τι να προσέχει.

Δραματική μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας μέχρι το 2050 -Τι δείχνουν τα στοιχεία

Από δυσοίωνα έως και αρκετά ανησυχητικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα στατιστικά στοιχεία και οι προοπτικές μελέτες για την εξέλιξη του πληθυσμού της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Υπεύθυνη συμπεριφορά απέναντι στον ήλιο: Πώς μπορούμε να αποφύγουμε τις βλαβερές συνέπειες

«Η χρήση αντηλιακών είναι απαραίτητη για την προστασία από τον ήλιο και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να σταματήσουμε να τα χρησιμοποιούμαι» απαντά με κατηγορηματικό τρόπο ο Δημήτρης Ρηγόπουλος, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος, Καθηγητής ΕΚΠΑ, με αφορμή δημοσιεύματα για πρόσφατη αμερικανική έρευνα που αφορούσε έξι άτομα, τα οποία χρησιμοποίησαν κάποιο αντηλιακό και βρέθηκε ότι τα συστατικά του εισχώρησαν στο αίμα.

Συναισθηματική Νοημοσύνη: Γιατί είναι προσόν στη ζωή και στη δουλειά

Με υψηλό IQ προσλαμβάνεσαι σε μια εταιρεία, με υψηλό EQ προάγεσαι. Mε υψηλό IQ βελτιώνεις την εικόνα σου, με υψηλό EQ είσαι περιζήτητος. Σήμερα δεν αρκεί πια να είμαστε έξυπνοι για να γίνουμε επιτυχημένοι. Χρειάζεται και η συναισθηματική νοημοσύνη.

Ανατροπή με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο: Δεν οφείλεται σε πτώση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην µμυστηριώδη υπόθεση µε τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυµνο. Μία νέα έκθεση ειδικού πραγματογνώμονα φέρνει ανατροπή στον θάνατό του, που τα στοιχεία έδειχναν ότι οφειλόταν σε πτώση. Τώρα, η οικογένεια του 21χρονου ζητεί η υπόθεση να βγει από το αρχείο.

Εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα που παρενοχλούσε γυναίκες στα Ιωάννινα

Υποθέσεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος διερχόμενων γυναικών, το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Ιωάννινα, χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δολοφονία Γραικού: Το θράσος του δολοφόνου και ο ξυλοδαρμός χωρίς έλεος στο θύμα - video

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα με θύμα τον επιχειρηματία. Τι είπε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία Γραικού μόλις βρέθηκε θαμμένο το αυτοκίνητο. Πώς ο δορυφόρος «καίει» τον δράστη. «Τα χτυπήματα μαρτυρούσαν μένος, είχε σπασμένα πλευρά». Δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Γραικός να θάφτηκε ζωντανός.

33η Έκθεση Συλλόγου Εικαστικών Κοζάνης. Εγκαίνια 9 Ιουνίου

33η Έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Κοζάνης
στο Λαογραφικό Μουσείο

Εγκαίνια την Κυριακή 9 Ιουνίου

Διάρκεια 9 εως 17 Ιουνίου 2019

Αρκούδα 200 κιλών «κόβει» βόλτες στο πρώην δημαρχείο Ασκίου (Βίντεο)

Δείτε ένα μοναδικό βίντεο με μια αρκούδα πάνω από 200 κιλά να βλέπει την κάμερα και να τρέχει. Το βίντεο που παρουσιάζει ο siera  fm,  είναι στην περιοχή Αγίας Κυριακής,  πίσω από το δημοτικό κατάστημα Ασκίου κοντά στις φάρμες γουνοφόρων ζώων .

Τρόμος στα Ιωάννινα από «δράκο» που επιτίθεται σε γυναίκες

Ο νεαρός φέρεται να παρενοχλεί σεξουαλικά νεαρές γυναίκες τις οποίες εντοπίζει τις νυχτερινές ώρες, στις περιοχές του Γηροκομείου και της Καλούτσιανης
Ανησυχίες στον θηλυκό πληθυσμό των Ιωαννίνων έχει σκορπίσει η δράση ενός νεαρού που φέρεται να παρενοχλεί σεξουαλικά νεαρές γυναίκες τις οποίες εντοπίζει τις νυχτερινές ώρες, στις περιοχές του Γηροκομείου και της Καλούτσιανης.