Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το νόμισμα και την τράπεζα που φτιάχνει το Facebook

Tην ανιούσα για τα 20.000 δολάρια, επίπεδο που είχε αγγίξει τον Δεκέμβριο του 2017, έχει πάρει και πάλι το περιβόητο bitcoin. Ισχυρή ώθηση στο δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα του πλανήτη που κυκλοφορεί ήδη μια δεκαετία έδωσε η απόφαση του Facebook να λανσάρει το δικό του ψηφιακό νόμισμα το 2020.

Πώς μπορείτε να προστατευτείτε από τα ανεπιθύμητα προεκλογικά SMS

Πολλές φορές μέσα στην προεκλογική περίοδο ανυποψίαστοι πολίτες δέχονται SMS από υποψήφιους βουλευτές που ζητούν την ψήφο τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα μηνύματα τα λαμβάνουν οι πολίτες χωρίς προηγουμένως να έχουν οι ίδιοι δώσει άμεσα τα στοιχεία τους και να έχουν συναινέσει στο να δέχονται προεκλογικές ενοχλήσεις.

Νεαρός κρατούμενος έδινε Πανελλήνιες και τράβηξε μαχαίρι στον επιτηρητή

Ένας νεαρός κρατούμενος από την Κρήτη απείλησε με μαχαίρι εξεταστή που επέβλεπε τη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων.
Ο 25χρονος προέβη σε αυτή την πράξη γιατί ο επιτηρητής τον «έπιασε» να αντιγράφει, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος».

Εκδήλωση με θέμα: «Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα» στην Κοζάνη

Εκδήλωση με θέμα: «Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα στον Νομό Κοζάνης: Το στοίχημα της συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Επιστημονικών και Παραγωγικών Φορέων» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019, στις 20:00 στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης.

Έρχεται τετραήμερος καύσωνας: Ποιες θα είναι οι πιο καυτές ημέρες

Το κόκκινο θα αγγίξει τις επόμενες ημέρες το θερμόμετρο, παρά τη μικρή πτώση που παρουσιάζει σήμερα. Ιδιαίτερα την Τρίτη έως την Πέμπτη η χώρα θα εισέλθει σε κλοιό καύσωνα.
Όπως αναφέρει η ΕΜΥ στο προγνωστικό δελτίο της για τον καιρό τις επόμενες ημέρες, από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει, κυρίως στη δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία.