Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Σ.Ε.Ο. Κοζάνης: Eξόρμηση στα μονοπάτια της Καστάνιανης στα Μαστοροχώρια της Κόνιτσας

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης πραγματοποιεί εξόρμηση το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου 2019 στα μονοπάτια της Καστάνιανης στα Μαστοροχώρια της Κόνιτσας.
Συντονιστές: Σπύρος Γκαραβέλλας-Πέτρος Αλμπάνης

H Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης εμφανίζεται στην Κοζάνη με δύο συμφωνικά αριστουργήματα

Η Κ.Ο.Θ. εμφανίζεται στην Κοζάνη με δύο συμφωνικά αριστουργήματα. Η ‘Πέμπτη Συμφωνία’ του Μπετόβεν είναι το δημοφιλέστερο ίσως έργο της συμφωνικής φιλολογίας, ενώ η ‘Συμφωνία του Νέου Κόσμου’ του Ντβόρζακ αποτελεί ένα εντυπωσιακό πολυεθνικό οικοδόμημα, που συνδυάζει νέγρικη μουσική και ινδιάνικους χορούς με παραδοσιακές μελωδίες από όλη την Ευρώπη.

Επί τάπητος η « ΔΕΗ» στο ΔΣ της Κοζάνης

Δεν περιμένει ο νέος δήμαρχος της Κοζάνης , Λάζαρος Μαλούτας , να τον προλάβουν οι εξελίξεις , όπως συνέβαινε με τον προκάτοχο του .
Και στο μείζον θέμα της «ΔΕΗ» και τις εξελίξεις –ανακατατάξεις τόσο όσον αφορά την εταιρία αλλά και τη μελλοντική λειτουργία της ( λιγνιτωρυχεία κ.α ), ο κ. Μαλούτας τα προηγούμενα πέντε χρόνια ήταν εκείνος μόνο , που τα έθετε « μονότονα» και έγκαιρα αλλά …

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ακριβότερο από πέρυσι – Πού θα κυμανθούν οι τιμές

Ακριβότερο από πέρυσι θα είναι το πετρέλαιο θέρμανσης, όπως εκτιμούν οι πρατηριούχοι - Γιατί δηλώνουν πως "είναι αδύνατο να λειτουργούν κατά 100% νόμιμα"!

Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί – Καταιγίδες και χιόνια τη Δευτέρα

Για δύσκολη Δευτέρα προϊδεάζει ο βουλευτής και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, που προειδοποιεί για έντονη κακοκαιρία.

Όπως επισημαίνει, προβλέπονται βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, ακόμη και στην Αττική, ενώ στα βόρεια ορεινά θα εμφανιστούν και τα πρώτα χιόνια!

Eνημερωτική συνάντηση, παρουσία κλιμακίου της Παγκόσμιας Τράπεζας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 16:00 στην ενημερωτική συνάντηση, παρουσία κλιμακίου της Παγκόσμιας Τράπεζας, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Δημοκρατίας 27, Κοζάνη).

Το πρόγραμμα του εορτασμού της απελευθέρωσης της Κοζάνης

Πρόγραμμα Εορτασμού για την 107η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό.

ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019