Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Καμπανάκι από επιστήμονες για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στη Μεσόγειο

Οι χώρες της Μεσογείου πλήττονται ιδιαίτερα από την κλιματική αλλαγή καθώς η αύξηση των θερμοκρασιών είναι υψηλότερη από τη μέση και απειλεί τους γεωργικούς και τους υδάτινους πόρους, προειδοποίησαν ειδικοί της περιοχής αυτής.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού στην Κοζάνη

Βιωματική δράση το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην Κοζάνη


Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κοζάνης: Έλευση ιερού λειψάνου Αγίας Μαρίνης

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στις 5 το απόγευμα, θα γίνει υποδοχή Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας.

Συρία: Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα! 415 Κούρδοι μαχητές νεκροί από τουρκικά πυρά

Κλιμακώνεται η εισβολή των Τούρκων στη Συρία και συνεχίζοντα αμείωτοι οι βομβαρδισμοί για τέταρτη ημέρα των Κούρδων μαχητών στις περιοχές στα βορειανατολικά της χώρας.
Σύμφωνα με τον τουρκικό στρατό 415 Kούρδοι μαχητές έχουν πέσει νεκροί από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που διεξάγονται στη Συρία, ενώ η κατάσταση είναι ακόμη τεταμένη μετά την χθεσινή “κατά λάθος” επίθεση των Τούρκων κατά αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων.

GPS στα αυτοκίνητα του Δήμου Βοΐου

Στην τοποθέτησή gps σε 8 αυτοκίνητα προχώρησε η δημοτική αρχή του Δήμου Βοΐου με στόχο να τοποθετηθούν σε όλα με μικρό κόστος.
Την απάντηση αυτή έδωσε ο δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής στον Ανδρέα Κορδίστα, ο οποίος έκανε λόγο υπερβολική χρήση των οχημάτων.

Σοβαρή εξέλιξη στην Συρία! Βομβάρδισε Αμερικανούς ο Ερντογάν «κατά λάθος»

Μια άκρως ανησυχητική εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στο "σφυροκόπημα" του Ερντογάν στην Συρία. Μεταδίδεται πως αμερικανικές ειδικές δυνάμεις δέχτηκαν πλήγμα από την Τουρκία "κατά λάθος"! Ο Τραμπ... είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως θα διαλύσει οικονομικά την Τουρκία αν συνέβαινε οτιδήποτε στους εναπομείναντες αμερικανούς στο σημείο που "χτυπά" ο Ερντογάν. Λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που έχει προκαλέσει παγκόσμια αναταραχή.