Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2019, Black Friday και Cyber Monday

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για τις φθινοπωρινές εκπτώσεις 2019, Black Friday και Cyber Monday.

Οι φθινοπωρινές εκπτώσεις 2019 αναμένεται να αρχίσουν την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν δέκα ημέρες, μέχρι την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, ημέρα που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα. Θα… ακολουθήσουν οι Black Friday και  Cyber Monday.

Επιχείρηση «σκούπα» κατά του παρεμπορίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη

Επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, σε εμποροπανήγυρη στο Τσοτύλι του Δήμου Βοΐου Κοζάνης, υπό το συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ), της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Π. Κουκουλόπουλος: Το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας είναι εθνική υπόθεση

Φανταστείτε ότι η Κρήτη δέχεται ασύμμετρη επίθεση που μολύνει ανεπανόρθωτα όλα τα εδάφη και τις θάλασσές της με αποτέλεσμα να σταματήσει κάθε δραστηριότητα σχετική με τον τουρισμό, τη γεωργοκτηνοτροφία και την αλιεία. Συνέπειες στους ανθρώπους κατ’ αρχάς δεν εντοπίζονται, αλλά η κυβέρνηση προληπτικά απαγορεύει επ’ αόριστον κάθε δραστηριότητα στο νησί σχετική με την εστίαση, το εμπόριο, την αποθήκευση και τις μεταφορές. Αυτό είναι το πρώτο σενάριο μιας ταινίας τρόμου γιατί υπάρχει και δεύτερο, πιο «βελτιωμένο».