Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Σκληρότερο lockdown και στην Κοζάνη ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

 Τα μέτρα ισχύουν από αύριο το πρωί και είναι τα ίδια με εκείνα που ανακοινώθηκαν για τη Δυτική Αττική.Σε ισχύ τίθενται από αύριο το πρωί και για επτά ημέρες τα μέτρα του σκληρού lockdown στο νομό Κοζάνης. 
Πρόκειται για τα ίδια μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ στη Δυτική Αττική.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς το… πάτησε χθες για σκληρότερο lockdown στην δυτική Αττική και σήμερα ανακοίνωσε το ίδιο και για την Κοζάνη. «Ανησυχούμε» το δραματικό μήνυμα των ειδικών για τις γιορτές. Δείτε LIVE εικόνα από την ενημέρωση.

Την Πέμπτη, 17.12.2020, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως Ασπρόπυργος, Ελευσίνα και Μάνδρα τίθενται από σήμερα σε καθεστώς ακόμη σκληρότερου lockdown (σ.σ. με την αστυνομία να βρίσκεται ήδη… παντού) καθώς ο κορονοϊός στις περιοχές αυτές… δεν μαζεύεται.

Σήμερα, Παρασκευή 18.12.2020, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ενημερώνει ζωντανά για το πώς “κινείται” ο κορονοϊός στην Ελλάδα, με αρκετές περιοχές της βόρειας Ελλάδας να βρίσκονται ένα… βήμα πριν το ίδιο καθεστώς, την ώρα μάλιστα που ο ΕΟΔΥ έχει ήδη ανακοινώσει 916 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, ενώ οι νεκροί είναι 96 και οι διασωληνωμένοι 527.




newsit.gr
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου