Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

MEGA: Το πρόγραμμα της Δευτέρας – Πρεμιέρα με αγαπημένες σειρές και εκπομπές

Νέα εποχή MEGA από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020. Δείτε όλο το πρόγραμμα.

MEGA πρεμιέρα για αγαπημένες σειρές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση αλλά και νέες εκπομπές με γνωστά πρόσωπα. Το MEGA εκπέμπει ήδη το σήμα του μέσω DIGEA, κι έτσι εσείς μπορείτε από τώρα να το αναζητήσετε.

Γρίπη ή κρυολόγημα; Συμπτώματα και διαφορές για να ξέρετε τι έχετε

Η γρίπη είναι μια οξεία ιογενής λοίμωξη της μύτης, του λαιμού και των πνευμόνων. Είναι μια κοινή αιτία της οξείας αναπνευστικής νόσου και μπορεί να επηρεάσει άτομα όλων των ηλικιών.
Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο αρχής γενομένης από το φθινόπωρο, με την περίοδο αιχμής για τη γρίπη στο βόρειο ημισφαίριο να εκτείνεται από το Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο.

Παράταση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθµίσεων στην Υψηλή γέφυρα Σερβίων ως τις 15 Μαρτίου

Παράταση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθµίσεων κατά την διέλευση οχη-µάτων στην Υψηλή γέφυρα Σερβίων της Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας (20,5 χλµ. έως 22,00 χλµ) αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης.

Συνυπολογισμός βαθμού Α, Β & Γ Λυκείου για εισαγωγή σε ΑΕΙ, ΤΕΙ

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", είπε ότι σχεδιάζεται η επαναφορά της Τράπεζας Θεμάτων στην Α' Λυκείου από το έτος 2020-2021, ενώ «ο βαθμός και των τριών τάξεων του Λυκείου με διαβάθμιση του ποσοστού από την Α' στη Γ΄τάξη θα ξεκινήσει να συνυπολογίζεται για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α' Λυκείου την επόμενη σχολική χρονιά (2020-2021)».

Προσθήκη 7 αιθουσών στο 13ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης

Έναρξη εργασιών με την τοποθέτηση μέτρων ασφαλείας του έργου «Προσθήκη 7 αιθουσών στο 13ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης». Προϋπολογισμός του έργου είναι 1,6 εκ. ευρώ (πόσο σύμβασης 714.860,63 ευρώ) με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.