Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

9 Είδη πόνου που συνδέονται με τη συναισθηματική σου κατάσταση

1. Πόνος στο κεφάλι: μπορεί να έχει σχέση με το άγχος της ημέρας. Χαλαρώστε για λίγο και μειώστε το καθημερινό άγχος.

2. Πόνος στο λαιμό: μπορεί να δυσκολεύεστε να συγχωρήσετε τους άλλους ή τον εαυτό σας. Αν έχετε πονόλαιμο, σκεφτείτε τα πράγματα που αγαπάτε στους άλλους.3. Πόνος στους ώμους: μπορεί να υποδεικνύει ότι κουβαλάτε μεγάλο συναισθηματικό βάρος. Επικεντρωθείτε στην προληπτική λύση προβλημάτων και μοιράστε λίγο από το βάρος σας και στους άλλους ανθρώπους στη ζωή σας.

4. Πόνος ψηλά στην πλάτη: σημαίνει ότι δεν έχετε αρκετή συναισθηματική υποστήριξη. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν σας αγαπούν ή ότι δεν σας θέλουν. Αν είστε μόνοι, καιρός να βγείτε κανένα ραντεβού.

5. Πόνος χαμηλά στην πλάτη: μπορεί να σημαίνει ότι ανησυχείτε για τα χρήματα. Ίσως είναι καλή στιγμή να ζητήσετε αύξηση ή να σκεφτείτε να προσλάβετε ένα οικονομικό σύμβουλο.

6. Πόνος στον αγκώνα: Οι αγκώνες σχετίζονται με την αντίσταση σας στις αλλαγές της ζωής. Αν έχετε σκληρούς αγκώνες, τότε η ζωή σας είναι σκληρή. Συμβιβαστείτε και αλλάξτε λίγο τα πράγματα.

7. Πόνος στα χέρια: σημαίνει ότι δεν επικοινωνείτε με τους άλλους όπως θα έπρεπε. Σκεφτείτε να κάνετε νέους φίλους, να φάτε με ένα συνάδελφο και να δημιουργήσετε ένα νέο δεσμό.

8. Πόνος στους γοφούς: σημαίνει ότι φοβάστε να προχωρήσετε και να αλλάξετε. Μπορεί να είστε λίγο παραπάνω προσεκτικοί όταν παίρνετε αποφάσεις.

9. Πόνος στα γόνατα: μπορεί να είναι σημάδι ότι το εγώ σας είναι μεγάλο και ότι έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας. Γίνετε πιο σεμνοί. Κάντε λίγο εθελοντισμό.

fanpage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου