Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Το Γυμνασιακό Παράρτημα Άνω Κώμης ενώνεται με το Γυμνάσιο Κρόκου – Το ειδικό σχολείο Άνω Κώμης παίρνει ανάσες

Μετά και την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιου Αγγελόπουλου στην περιοχή μας την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου φαίνεται ότι δεν θα υπάρχει κάποια αλλαγή απόφασης για τα γυμνασιακά παραρτήματα.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου» δεν αλλάζει η απόφαση συνένωσης του Γυμνασιακού Παρατήματος Άνω Κώμης με το Γυμνάσιο Κρόκου. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι η εκπαιδευτική κοινότητα δεν διαφώνησε ποτέ με αυτή την ενέργεια παρά μόνο ορισμένοι γονείς του γυμνασίου. Όσο για το ειδικό γυμνάσιο Άνω Κώμης με τα τεράστια προβλήματα στο κτιριακό, φαίνεται να μένει μόνο του πια. Με ανάλογες εργασίες και προσθήκες εργαστηρίων το κτίριο θα είναι πια αρκετό με την χρήση των χώρων του γυμνασιακού παρατήματος που μετακομίζει πια μόνιμα τον Κρόκο. Μάλιστα για τα θέματα της συνεκπαίδευσης εξετάζεται η περίπτωση να τρέξουν ανάλογα προγράμματα, ώστε να μην χαθεί αυτή η πολύτιμη εμπειρία για όλα τα παιδιά.

Την ίδια ώρα το γυμνασιακό παράτημα Εράτυρας παραμένει χωρίς να διαθέτει ικανοποιητικό αριθμό παιδιών , όπως και του Τρανοβάλτου με μαθητές και από την Ελάτη, οι οποίοι θα ήταν πολύ δύσκολο να φτάνουν στο Γυμνάσιο του Λιβαδερού λόγω των μεγάλων αποστάσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου