Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Με Ζουγανέλη, Κωνσταντόπουλο και θερινό σινεμά κλείνει ο Φιλοπροόδος τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις




O Φιλοπρόοδος Σύλλογος
κλείνει τον κύκλο των φετινών καλοκαιρινών του εκδηλώσεων

και διοργανώνει ένα καταιγιστικό, πολιτιστικό τριήμερο που περιλαμβάνει:

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00μμ βραδιά νεολαίας με καλεσμένους τον άνθρωπο ορχήστρα Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και τους sleeping band.
Πιστός στην παλιά καλή συνταγή των εφηβικών μας χρόνων, ο «άνθρωπος ορχήστρα», θα στριμώξει στο μαγικό βανάκι του Sport Billy μουσικούς, ηχεία, καλή διάθεση, φώτα, τσίχλες, κονσόλες, κιθάρες, ένα αντίγραφο του μνημονίου, βιολιά, μαντολίνα, τρομπόνια, τσαλαπετεινούς και παγώνια και πολλές άλλες εκπλήξεις!!! .
Μαζί με τον Αλκιβιάδη στο βιολί, το μαντολίνο, την κιθάρα, το τρομπόνι, το μπαγλαμά και τις φυσαρμόνικες, παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν, ο Γιώργος Λαγογιάννης στο πιάνο, ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης στο φλάουτο και το σαξόφωνο, ο Γιώργος Γκαραβούνης στα κρουστά, ο Λευτέρης Βαρθάλης στο μπάσο και ο Γιώργος Δορλής στο μπουζούκι, την κιθάρα, το μαντολίνο και τον μπαγλαμά. Την τεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει αναλάβει ο Σπύρος Δουκέρης
Για τις ανάγκες της παράστασης δανείζουν τις φωνές τους, η Αναστασία Κατσιναβάκη, ο Δήμος Μαμαλούδης, ο Σπύρος Δουκέρης και η Νεφέλη Παπαδερού.

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00μμ τον πολυτάλαντο και δημοφιλή Γιάννη Ζουγανέλη και το μουσικό σχήμα 15-50 σε μια μοναδική, επικοινωνιακή παράσταση, χιούμορ και μουσικής, που θα συναντήσει το κοζανίτικο χιούμορ και το αποτέλεσμα προβλέπεται εκρηκτικά απολαυστικό.
Ο αγαπητός καλλιτέχνης, υπόσχεται στιγμές γέλιου και χαράς με ροκ, λαϊκά, interactive ακούσματα και πολλές εκπλήξεις... πάντα με την συμμετοχή του κόσμου.
Οι 15 50 σχηματίστηκαν στις αρχές του 1998, και αποτελούνται σήμερα από τους: Αλέξη Μίχο-φωνητικά, , Ρουσσέτο Δημητρόγλου-κιθάρα, Τάσο Σταύρακα-πλήκτρα, Ιωσήφ Μοσχόπουλο-κιθάρες – φωνητικά, Γιάννη Ράνη (τύμπανα) και Γιάννη Κουμέττη-μπάσο.

Και κλείσιμο την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00μμ με προβολή θερινού σινεμά της ταινίας που εσείς επιλέξατε “Πρόγευμα στο Tiffanys” με τους ¼ντρει Χέμπορν και Τζώρτζ Πέπαρντ.
Ο συγγραφέας Πωλ Βάρτζακ μετακομίζει στο νέο του διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.
Σύντομα θα γνωρίσει τη γειτόνισσά του Χόλυ Γκολάιτλυ. Γοητευτική, ναζιάρα, σοφιστικέ εξωτερικά. Εσωτερικά όμως δεν πρόκειται παρά για μια απροστάτευτη, ευαίσθητη κοπέλα γεμάτη ανασφάλειες. ¸να υπέροχο παιγνίδι γοητείας ξεκινά. Το παιχνίδι της γάτας με τον ποντικό.
Η Χέμπορν λαμπερή σε έναν υπέροχο ρόλο.
Σκηνοθεσία: Μπλέικ ¸ντουαρντς
Σενάριο: Τζωρτζ ¢ξελροντ, Τρούμαν Καπότε
Μουσική: Χένρυ Μαντσίνι
Φωτογραφία: Φραντς Πλάνερ
Ερμηνεύουν: Ωντρεϋ Χέμπορν, Τζωρτζ Πέππαρντ, Πατρίσια Νιλ, Μπάντυ ¸μπσεν κ. ά.

Στην αυλή των ασμάτων στην κερασιά από κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου