Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Υπόθεση Ανδριάνας Γαρδικιώτη : Άνευ προηγουμένου η βαρβαρότητα του δράστη- Σχεδίαζε την αυτοκτονία του με σκοπό να διαφύγει στο εξωτερικό

«ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ, ΤΗ ΒΑΣΑΝΙΖΕ...»

 Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη Ανδριάνα βασανίστηκε άγρια πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του αδίστακτου 35χρονου.
 «Η κοπέλα έφερε περισσότερα από εβδομήντα οκτώ χτυπήματα από κατσαβίδι και μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Είχε περίπου τριάντα πέντε χτυπήματα στον λαιμό και τον θώρακα και δεκάδες άλλα στο υπόλοιπο σώμα της. Από αυτά τα περισσότερα είναι αμυντικά, ενώ κάποια άλλα, όπως στην πλάτη και στα πόδια, τα οποία είναι επιφανειακά, δείχνουν ότι ο δολοφόνος την τιμωρούσε, τη βασάνιζε»
 τόνισε ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος και πρόσθεσε:

 «Η 21χρονη πραγματικά σφαγιάστηκε.
 Το συγκεκριμένο έγκλημα δεν έχει προηγούμενο».

 Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες  που μιλούσαν για δεκάδες χτυπήματα στο κορμί της άτυχης Ανδριάνας με μαχαίρι και κατσαβίδι.
Ωστόσο, όπως σημείωσε ο ιατροδικαστής, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο 35χρονος ήρθε σε ερωτική συνεύρεση με την κοπέλα πριν τη σκοτώσει ή μετά τον θάνατό της. Την απάντηση θα τη δώσουν τις επόμενες ημέρες οι εργαστηριακές αναλύσεις.

48η προθεσμία για τον μανιακό.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Α.Παραρά πριν λίγο ο 35χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία 48ωρών για να προετοιμάσει την απολογία του.
Δεν έχει δεχθεί ακόμα και την ώρα αυτή κανένας δικηγόρος να τον εκπροσωπήσει.(Αυτό το τελευταίο αμφισβητείται από αρκετούς Καστοριανούς δικηγόρους με τους οποίους επικοινωνήσαμε. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρξει δικηγόρος να εκπροσωπήσει τον κατ ομολογία δράστη αφού ο νόμος υποχρεώνει κάποιον από την λίστα των υποψήφιων για ανάλογες περιπτώσεις δικηγόρων, να παραστεί.)
______________

Ο δολοφόνος της 22χρονης στην Καστοριά ήθελε να σχεδιάσει την αυτοκτονία του για να διαφύγει στο εξωτερικό 


 Τις τελευταίες ώρες πριν από την άγρια δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας Ανδριάνας Γαρδικιώτη στην Καστοριά, καθώς και τις κινήσεις τού καθ' ομολογίαν δολοφόνου και συντρόφου της, Στάθη Ευσταθίου, αμέσως μετά το έγκλημα, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο οι Αρχές.

 Όπως διαπιστώνεται, παρά τον ισχυρισμό του 35χρονου ότι η φοιτήτρια τού είχε ζητήσει να χωρίσουν, το απόγευμα πριν δολοφονηθεί εκείνη είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες από πρόσφατη εκδρομή τους στη Θεσσαλονίκη.
 Σε αυτές εμφανίζεται ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που κάνει βόλτα αγκαλιά στην παραλία: αυτές οι φωτογραφίες, σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, αποδυναμώνουν τον ισχυρισμό του Ευσταθίου ότι τη σκότωσε επειδή «θόλωσε» όταν του ζήτησε να χωρίσουν, καθώς - όπως λένε - αν το θύμα σκόπευε να χωρίσει, για ποιον λόγο να παρουσιάσει ένα ευτυχισμένο ζευγάρι;
 Σύμφωνα με τα «Νέα», ένα δεύτερο συμπέρασμα στο οποίο φαίνεται να οδηγούνται οι διωκτικές αρχές, είναι το ενδεχόμενο ο Ευσταθίου μετά το έγκλημα να ήθελε να δημιουργήσει την πεποίθηση ότι είχε αυτοκτονήσει, δήθεν μετανιωμένος για την πράξη του, όμως στην πραγματικότητα να προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο για να διαφύγει στο εξωτερικό. Κι αυτό, γιατί σχεδόν αμέσως μετά το έγκλημα, ο 35χρονος DJ και διοργανωτής πάρτι σε μπαρ της επαρχίας, ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ένα κείμενο όπου μεταξύ άλλων έγραφε:


 «Λυπάμαι και συγγνώμη, ό,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει.Εναν ολόκληρο χρόνο μαζί και από εδώ και πέρα για πάντα ώς την αιωνιότητα μαζί. Καλό ταξίδι και έρχομαι και εγώ μαζί σου». 


 Το κείμενο, όπως λένε οι αστυνομικοί, αν και φαίνεται ότι γράφτηκε με ψυχραιμία, παραπέμπει ευθέως σε πρόθεση του δράστη να αυτοκτονήσει.
Ωστόσο, όπως προκύπτει, ο 35χρονος μετά τη δολοφονία πήγε στη Θεσσαλονίκη και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε έξω από το Πολύκαστρο Κιλκίς, στον δρόμο για τα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ. Δεν αποκλείεται, λένε οι αστυνομικοί, να επιχειρούσε να διαφύγει στα Σκόπια, έχοντας δημιουργήσει την εντύπωση ότι αυτοκτόνησε ώστε να κερδίσει χρόνο για να εξαφανισθεί.




με πληροφορίες από: τα Νεα-oladeka-inews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου