Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά και άλλες υποθέσεις.


Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή κάνναβης στην Πτολεμαΐδα  

Σήμερα (19-01-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, δύο ημεδαπούς (24 και 27 χρονών) γιατί βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Εγνατία Οδός: υπέρ της χιλιομετροχρέωσης η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας

Την πάγια θέση του για την εφαρμογή ενός νέου συστήματος χιλιομετροχρέωσης στα διόδια επαναφέρει ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Ηλίας Θεοδωρίδης. 

Γρεβενά: Έλεγχο της περιουσίας του ζητά ο δήμαρχος


Τον άμεσο έλεγχο των περιουσιακών του στοιχείων, αλλά και της οικογένειάς του θα ζητήσει με εξουσιοδότηση από το ΣΔΟΕ ο δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης. Αυτό ανέφερε χθες σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» στις 13 Ιανουαρίου 2013, για τις έρευνες που διεξάγει το ΣΔΟΕ για τα οικονομικά των αιρετών και το οποίο τον εμπλέκει.

Σεισμός 4.3 R 35 χλμ ΒΔ της Φλώρινας χθες το βράδυ


Σεισμός μεγέθους 4.2 της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε χθες το βράδυ ( 23.49) , 35 χλμ βορειοδυτικά της Φλώρινας.
Το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 10 χλμ.

Η κατάσταση του οδικού δικτύου στη Δυτική Μακεδονία

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας των ανέμων και της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχει ως εξής:


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η κυκλοφορία των οχημάτων, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα κατωτέρω τμήματα του οδικού δικτύου: