Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Δ. Μακεδονία: Έκκληση για αιμοδοσία

Λόγω αποκλεισμού από την Αιμοδοσία πολλών Αιμοδοτών που επισκέφθηκαν περιοχές επηρεαζόμενες από τον ιό του Δ.Νείλου, παρατηρήθηκε έλλειψη σε συγκεκριμένες ομάδες αίματος:  Α Rhesus(+), Α Rhesus(-), O Rhesus(-), O Rhesus(+)
Παρακαλούνται όσοι αιμοδότες πληρούν τις προϋποθέσεις αιμοδοσίας να προσέλθουν για αιμοδοσία στη Ν.Υ. Αιμοδοσίας Πτολεμαΐδας από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός αργιών, από 8:30 – 13:30.


Κοζάνη: Εθελοντική αιμοδοσία στην Ποντοκώμη

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ποντοκώμης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντοκώμης, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί ως της 2 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ποντοκώμης.

Οι αιμοδότες μπορούν, επίσης, να προσέρχονται και στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης, όλα τα εργάσιμα πρωινά και να ενημερώνονται για τα απογεύματα και τις αργίες στα τηλ.: 24613 52642 ή 24613 52641.


Κοζάνη: Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ

Η Τράπεζα αίματος του « ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία αύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου από τις 8:30 μέχρι τη 1 το μεσημέρι στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου