Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Πετρέλαιο θέρμανσης, χειμώνας 2018 -19: Όλες οι λεπτομέρειες για τους δικαιούχους

Ξεκινά τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης σε τιμή τουλάχιστον στο 1,14 ευρώ το λίτρο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Συνδέσμου των Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών (ΣΕΕΠΕ).

Φθινοπωρινός ο καιρός τη Δευτέρα

Φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα αύριο Δευτέρα 15 Οκτωβρίου σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Ο καιρός σε όλη την επικράτεια θα είναι συννεφιασμένος με λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες και με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα ανατολικά και νότια. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά ενώ η θερμοκρασία δεν θα έχει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο, τοπικά 6 μποφόρ.

«Η σύγχρονη πολιτεία πρόδωσε τον αγώνα και την θυσία του Παύλου Μελά» – Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος από το Βουδούρειο Σιάτιστας

«Να ευχαριστήσω τους καθηγητές που μας εξήγησαν με ιστορική ακρίβεια τι ήταν ο μακεδονικός αγώνας, αυτά που η σύγχρονη Ελλάδα θέλει να κρύψει και αν αφανίσει από τις μνήμες των παιδιών μας για να μην ζήσουν στον τόπο άνθρωποι σαν τον Παύλο Μελά..»Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία-χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.Παύλος στην εκδήλωση με τίτλο «Μνήμες του Μακεδονικού Αγώνα», την οποία οργάνωσε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου η μητρόπολη στο Βουδούρειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Βελβεντό: Ο περίπατος κατέληξε σε τραγωδία για τον άτυχο άνδρα

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου 2018 ένας 65χρονος άντρας στο Βελβεντό Κοζάνης, στην περιοχή του Σκεπασμένου.
Ο 65χρονος, φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του, ενώ περπατούσε πλησίον σε μονοπάτι της περιοχής, ενώ εντοπίστηκε λίγο αργότερα από συγχωριανούς του μέσα σε αυλάκι με νερό. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σερβίων, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

'Εκθεση ζωγραφικής της Αγνής Τσίμερμαν Στραβού

Το Elite Pastry Shop φιλοξενεί από σήμερα, Κυριακή 14 Οκτωβρίου, την έκθεση ζωγραφικής της Αγνής Τσίμερμαν Στραβού