Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Περιοχή Κοζάνης: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 4/12

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

Την Τρίτη 04-12-2018 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 12:00 έως 14:30 στους οικισμούς του Δήμου Κοζάνης και συγκεκριμένα:

Σε απολογία οι αστυνομικοί που εμφανίζονται να περνούν χειροπέδες στον Ζακ Κωστόπουλο

Διευρύνεται ο κύκλος των κατηγορουμένων στην υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- καλούνται να δώσουν εξηγήσει ενώπιον του 23ου τακτικού ανακριτή οι αστυνομικοί που εμφανίζονται στα βίντεο να περνούν χειροπέδες στον άτυχο άνδρα, που άφησε την τελευταία του πνοή έξω από το κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

«Πολύ σκληρά για να πεθάνουν» – Άνοιξαν πάλι Pirate Bay, Gamato και tainies.online


Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να τις κλείσουν μια για πάντα, κάτι τέτοιο μάζι αδύνατον! 
Πιο αναλυτικά, οι ιστοσελίδες ταινίων Pirate Bay, Gamato και tainies.online άνοιξαν ξάνα. Σημειώνεται πως η Επιτροπή για την Διαδικτυακή Προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας προσπάθησε να περιορίσει την εκτεταμένη πειρατεία της ψυχαγωγίας που έχει αναπτυχθεί στο διαδίκτυο και να κλείσει τα sites που διαμοιράζουν σειρές και ταινίες αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

ΕΦΚΑ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη διαγραφή παλαιών οφειλών

Η ηλεκτρονική πλατφόρµα του ΕΦΚΑ άνοιξε την Παρασκευή και δέχεται αιτήσεις για τη διαγραφή παλαιών αµφισβητούµενων οφειλών προς τα πρώην ασφαλιστικά ταµεία
Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά µέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Ενιαίου Φορέα (www.efka.gov.gr)

Παλαιές οφειλές µπορούν να διαγράψουν:

Εμφύλιος φαίνεται να έχει ξεσπάσει στους κόλπους της μαφίας του χρυσού

Εμφύλιος φαίνεται να έχει ξεσπάσει στους κόλπους της αποκαλούμενης μαφίας του χρυσού, την ώρα που οι κατηγορούμενοι ως μέλη της δίνουν εξηγήσεις ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Οι Πρέσπες, η «σπίθα» των καταλήψεων και το Μακεδονικό

Σε ανοιχτή εστία πολιτικής έντασης μετατρέπονται οι μαθητικές κινητοποιήσεις και οι καταλήψεις με αφορμή το Μακεδονικό, καθώς η μεν κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούν «καθαρές απαντήσεις» από τη ΝΔ, η δε αξιωματική αντιπολίτευση ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί και επιχειρεί να συμβιβάσει όλες τις τάσεις στο εσωτερικό της.

Οι φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας καταγγέλλουν προσπάθειες τρομοκράτησής τους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΔΜ

Κοζάνη, 30/11/2018
Εν όψει του νόμου Γαβρόγλου οι φοιτητές της Πολυτεχνική Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας πήραμε θέση και έχουμε προβεί σε καταλήψεις των τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής καθώς και της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το πείραμα με τα φτηνά παπούτσια σε εξωφρενικές τιμές που ξεγέλασε τους καταναλωτές

Το μάρκετινγκ επιμένει πως αν σερβίρεις φαστ φουντ σε εστιατόριο με λινά τραπεζομάντιλα και βαρύ διάκοσμο, ο πελάτης θα πιστέψει πως πρόκειται για υψηλή γαστρονομία.
Και θα είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να το χρυσοπληρώσει, μιας και το περιτύλιγμα παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο με το ίδιο το προϊόν. Το φαστ φουντ δεν έχει τώρα την ίδια γεύση, δεν είναι το ίδιο που τρως στα όρθια έξω από την καντίνα της γειτονιάς, είναι άλλο πράγμα.

Φιλοπρόοδος Σύλλογος: Σινεμά Δευτέρα βράδυ με την ταινία «Πρόσκληση σε γεύμα από έναν υποψήφιο δολοφόνο»

Με μια από τις πιο διασκεδαστικές κωμωδίες μυστηρίου της δεκαετίας του 70, βασισμένη σε ένα ευφυέστατο σενάριο του πρόσφατα χαμένου Νιλ Σάιμον, συνεχίζει ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης τις χειμερινές κινηματογραφικές του προβολές, αυτή τη Δευτέρα 3-12-2018, ώρα 10:00 μ.μ., στην επάνω αίθουσα του κινηματοθέατρου «Ολύμπιον».

Ανατροπή στα διπλώματα οδήγησης: Τι ισχύει για τους υποψήφιους ηλικιωμένους οδηγούς

Παράταση στην ισχύ των διπλωμάτων οδήγησης των ηλικιωμένων οδηγών αναμένεται να δοθεί καθώς ήδη περισσότεροι από 50.000 υποψήφιοι και οδηγοί άνω των 74 ετών, βρίσκονται στο περίμενε.
Υπενθυμίζεται ότι οι εξεταστές διεκδικούν τις αναδρομικές αμοιβές που θα προβλέπονται στο νομοσχέδιο για τα διπλώματα που θα κατατεθεί κι έχουν... σηκώσει χειρόφρενο.