Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Κρούσματα τηλεφωνικής απάτης στην Κοζάνη

Κοζάνη

Επιχείρηση της Αστυνομίας στήθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στην περιοχή των ΚΤΕΛ, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που τηλεφώνησαν σε ηλικιωμένη γυναίκα, ζητώντας της το ποσό των 18.000 ευρώ,  καθώς  ψευδώς εμπλεκόταν η κόρη της σε τροχαίο ατύχημα.


Η ηλικιωμένη γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τους δράστες και κανονίζοντας τις τελικές λεπτομέρειες για την παράδοση των χρημάτων, εισέβαλε η κόρη της. Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από τους δράστες και έκλεισαν το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να ναυαγήσει  η επιχείρηση εντοπισμού των δραστών από την Αστυνομία.

Με σχετική ανακοίνωσή του ο διοικητής του Νοσοκομείο Κοζάνης κ. Γ. Χιωτίδης αναφέρει:

«Ενημερώνουμε ότι τις τελευταίες ημέρες προσέρχονται στο Νοσοκομείο Κοζάνης συμπολίτες μας, έπειτα από τηλεφωνικές κλήσεις αγνώστων, για δήθεν σοβαρά επείγοντα περιστατικά συγγενικών τους προσώπων. Επειδή διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόγουστες και απολύτως ανάλγητες προσπάθειες εξαπάτησης, σας παρακαλούμε, σε περίπτωση που δεχθείτε ανάλογες κλήσεις, να ελέγχετε τις πληροφορίες επικοινωνώντας με το ΤΕΠ του Νοσοκομείου στα τηλέφωνα:
 2461352882, 2461352656 και 2461352654».

Οι αποδέκτες τέτοιου είδους τηλεφωνημάτων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ειδοποιούν άμεσα την Αστυνομία.





πηγή kozanilife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου