Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος

Εκοιμήθη σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr πριν από λίγο ο Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κυρός Παύλος.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μακαριστός Μητροπολίτης Παύλος, υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Πιλότος καταγράφει την προσγείωσή του στο χιονισμένο αεροδρόμιο “Μακεδονία” στη Θεσσαλονίκη - video

Το βίντεο που… κόβει την ανάσα, είναι τραβηγμένο από το πιλοτήριο του αεροσκάφους και δείχνει την προσγείωσή του στην χιονισμένη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο “Μακεδονία”.
Μέσα σε ομίχλη και λευκό τοπίο, ο πιλότος προσγειώνει με ασφάλεια το Airbus και καλεί:

“Χαρείτε τη θέα”!!!

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Κλειστά τα σχολεία, την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, στο δήμο Εορδαίας

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των υφισταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σκληρή επιστολή 12 πανεπιστημιακών για τη συμφωνία των Πρεσπών

Επιστολή - «φωτιά» έγραψαν 12 καθηγητές πανεπιστημίου, που επικρίνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και αναλύουν τα λάθη και τις αντιφάσεις της ελληνικής διπλωματίας.
Στην επιστολή οι πανεπιστημιακοί αναφέρονται στο όνομα «Βόρεια Μακεδονία», στα λάθη της ελληνικής διπλωματίας και στις αντιφάσεις της εξωτερικής πολιτικής.

Κλειστά τα σχολεία ,την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, στο δήμο Βοΐου

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου Δημητρίου Λαμπρόπουλου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.Οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ: Επιστρέφει ο χιονιάς

Όπως αναφέρει η ΕΜΥ στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε, ο χιονιάς θα κάνει την εμφάνισή του από το απόγευμα της Δευτέρας και από τα βορειοδυτικά μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Κλειστά τα σχολεία ,την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, στο δήμο Koζάνης

Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Μία ώρα αργότερα τα μαθήματα στα σχολεία του δήμου Πρεσπών την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους αύριο Δευτέρα 14.1.2019 μία ώρα αργότερα λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Κλειστά τα σχολεία, την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, στο δήμο Φλώρινας

Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ψήφος εμπιστοσύνης. Τι προβλέπει το άρθρο 84 του Συντάγματος

Ο πρωθυπουργός εξερχόμενος από το Μαξίμου δήλωσε πως ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή και γνωστοποίησε πως ήδη έχει επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Γρεβενά: Κλειστά τα σχολεία Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Ιανουαρίου

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο την Κυριακή. Νέα επιδείνωση από Δευτέρα

Οι έντονες χιονοτώσεις των περασμένω 24ωρων έδωσαν τη θέση τους σε σφοδρές βροχοπτώσεις με αποτέλεσμα στα πολλά προβλήματα που είχε δημιουργήσει ο χιονιάς να προστεθούν και οι πλημμύρες.

Κοζάνη: Με προβλήματα θέρμανσης εν μέσω ολικού παγετού

Η αποκατάσταση της βλάβης της μονάδας 5 του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, θα γίνει το συντομότερο το πρωί της Κυριακής, δηλαδή θα δώσει θερμική ενέργεια από το μεσημέρι και μετά. Από κει και πέρα θα χρειαστούν άλλες 4-5 ώρες μέχρι να τροφοδοτήσει η ΔΕΥΑΚ όλη την πόλη. Υπάρχει και η περίπτωση να αποκατασταθεί η βλάβη στην μονάδα 5 το μεσημέρι, οπότε όλη την Κυριακή η Κοζάνη θα μείνει χωρίς τηλεθέρμανση εν μέσω ολικού παγετού.