Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Ειδικό Εργαστήρι που αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες

Την καθιερωμένη ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή σε μια δύσκολη συγκυρία, πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Αισθητικοκινητικές Διαταραχές Δυτ. Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα».

 Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μαζί με τις οικογένειές τους δημιούργησαν μια όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα, ενώ στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε συγχρόνως bazaar με τις δημιουργίες των παιδιών του Ειδικού Εργαστηρίου και του ΚΔΑΠ-Αμεα.
Τα μέλη του Ειδικού Εργαστηρίου έλαβαν συμβολικά δώρα από τη διεύθυνση του ΛΚΔΜ, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε μουσική ορχήστρα.

Οι γονείς αυτό που ζητούν με τον καινούριο χρόνο είναι να λυθεί η όλη αβεβαιότητα που διέπει τη δομή, ενώ γνωστά είναι τα προβλήματα χρηματοδοτήσεων που υπάρχουν. Στο θέμα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ο οποίος επανέλαβε πως δέχεται πιέσεις για την αναστολή της λειτουργίας του εργαστηρίου και ανακοίνωσε ότι το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, στην Καστοριά, την Τετάρτη.


ο Χρόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου