Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Απίστευτος νέος καυγάς Ορφανίδου-Κουκουλόπουλου στη Νεάπολη!


Σε έναν φοβερό και πραγματικά απίστευτο καυγά μεταξύ του υφυπουργού
 Πάρι Κουκουλόπουλου και της δημάρχου Βοϊου Παναγιώτας Ορφανίδου εξελίχθηκε τελικά ο επίλογος της αποψινής λαϊκής συνέλευσης στη Νεάπολη, με εκατέρωθεν πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς!

Στη νέα απάντησή του, ο κ. Κουκουλόπουλος ανέφερε πως η δήμαρχος Βοϊου του είπε στο τηλέφωνο, πριν τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, πως «ακόμη δεν άρχισες να ενημερώνεις;», εννοώντας τους κυρίους Γκάση και Χαλτογιαννίδη και, έτσι, ουσιαστικά αφήνοντας να εννοηθεί πως κι η ίδια δεν έχει αντίρρηση για το Κέντρο στη Νεάπολη.

Η δήμαρχος Παναγιώτα Ορφανίδου απάντησε σε πολύ έντονο ύφος για τους φίλους του Πάρι Κουκουλόπουλου στη Νεάπολη, ενώ προχώρησε ακόμη περισσότερο λέγοντας για το μνημόνιο και τη διαχείριση του Πάρι Κουκουλόπουλου στο Δήμο Κοζάνης με τη φράση «ποιός Δήμος; Άφησες 50 εκατομμύρια χρέη και έφυγες», κάτι που έκανε έξαλλο τον υφυπουργό Εσωτερικών.

Αποχωρώντας, ο κ. Κουκουλόπουλος προκάλεσε τη δήμαρχο να κατέλθει υποψήφια βουλευτής για να μιλήσουν για το μνημόνιο, χαρακτηρίζοντάς την ως…. «κότα», επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν τολμά να παραδεχθεί πως ήταν ενήμερη και ουσιαστικά δεν είχε αντίρρηση αρχικά για το κέντρο στη Νεάπολη!!!



kozanimedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου