Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Οι υπεύθυνοι για το κλείσιμο της παθολογικής κλινικής του Μποδοσάκειου νοσοκομείου έχουν ονοματεπώνυμο


Η αγανάκτηση ξεχειλίζει ο θυμός περισσεύει, στο άκουσμα της είδησης ότι κλείνει η Παθολογική Κλινική του ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ.

Οι υπεύθυνοι τα κατάφεραν και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Κυρία Μπούρτζου Πρόεδρε του ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  σας άκουσα  έκπληκτος στο δελτίο ειδήσεων του FLASH στις 18-5-12 ότι από 6-4-12 δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει στην Παθολογική με την στελέχωση ιατρών λόγω προεκλογικής περιόδου και ότι το πρόβλημα θα λυθεί από 1-6-12.

Μα πως θα λυθεί αφού οι εκλογές θα  γίνουν 17-6-12 και τέλος πάντων γιατί δεν δώσατε λύση από τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2011 που υφίστανται το θέμα. Δηλαδή δεν δώσατε λύση επί τέσσερις μήνες που υπήρχε Κυβέρνηση  και θα το λύσετε σε 15 μέρες  τώρα που η χώρα έχει υπηρεσιακή Κυβέρνηση και δεν μπορούν να γίνουν προσλήψεις Ιατρών. Επιτέλους τόσο πολύ υποτιμάτε την νοημοσύνη του λαού της Εορδαίας.

Κυρία Μπούρτζου  ως διορισμένη Πρόεδρος στο ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ  η θέση σας και ο κόσμος  απαιτεί να δίνετε λύσεις. Αφού άρχισαν να κλείνουν κλινικές τότε δεν μπορείτε  να παραμένετε στην θέση σας, έπρεπε ήδη να είχατε  παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας.

Οι πέντε προηγούμενοι βουλευτές του Νομού μας ,που προέρχονταν από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ έχουν τις μεγαλύτερες ευθύνες αφού έλαμψαν δια της απουσίας τους όλο το διάστημα της θητείας τους, με κάποιους να είναι πρωταγωνιστές στην υποβάθμιση του ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ και τους υπόλοιπους να είναι απλούς παρατηρητές. Θα είναι ντροπή να δω από εσάς  καμία ανακοίνωση διαμαρτυρίας στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο για το κλείσιμο της Κλινικής.

Κάπου εδώ ξεκίνησα να γράφω και  για την Δήμαρχο της Εορδαίας αλλά οι εξελίξεις με πρόλαβαν διαβάζοντας την είδηση ότι με προσωπικής της  παρέμβαση έδωσε προσωρινή λύση.

Κυρία Πρόεδρος του ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, πρώην και νυν Βουλευτές του Νομού, Δήμαρχε της Εορδαίας, Θεσμικοί παράγοντες αυτής της Πόλης και του Νομού ο Λαός θέλει και απαιτεί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και όχι να είσαστε απλοί θεατές στα προβλήματα του τόπου. Οι θεατές έχουν θέση μόνο σε Αθλητικά πολιτιστικά και άλλου είδους  θεάματα.

Υ.Σ. Όλοι οι παραπάνω έχουν ευθύνη για την απραξία τους, ο λαός όμως έχει την ευθύνη για τις επιλογές που κάνει.

Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΒΑΪΚΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


kozani tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου