Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Προειδοποιήσεις και ανακλήσεις προϊόντων από τον ΕΟΦ για προϊόντα απώλειας βάρους, στυτικής δυσλειτουργίας και συμπληρώματα διατροφής

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε εκ νέου ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων για φάρμακα και συμπληρώματα για το αδυνάτισμα και τη στυτική δυσλειτουργία, στις συσκευασίες των οποίων δεν αναγράφονται τα συστατικά.

Ποιες 8 τροφές αντιστρέφουν την τριχόπτωση σε σύντομο διάστημα

Το πρόβλημα της τριχόπτωσης φαίνεται πως επιλύεται και μάλιστα με φυσικό τρόπο.
Εάν παρατηρήσετε να πέφτουν τα μαλλιά σας στο ντους, μην πανικοβληθείτε.
Οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν περίπου 50-100 τρίχες την ημέρα. Αυτό συνήθως δεν προκαλεί αισθητή απώλεια μαλλιών, επειδή νέα μαλλιά αυξάνονται ταυτόχρονα.

Θρίλερ στην Κρήτη: Γυναίκα εξέπεμψε SOS μέσω 112 και χάθηκε

Μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης ερευνούν από το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικές αρχές σε συνεργασία με κλιμάκιο της ΕΜΑΚ στην Κρήτη.
Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 19:00 μια γυναίκα με τρεμάμενη φωνή, κλαίγοντας και μιλώντας σπαστά αγγλικά επικοινώνησε με τον Ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112. Η γραμμή διεκόπη προτού η γυναίκα μεταφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για την τοποθεσία που βρίσκεται και το είδος της βοήθειας που χρειάζεται.

Γιατί οι εκκλησίες του Προφήτη Ηλία είναι πάντα στο πιο ψηλό σημείο

Ο Ηλίας ο Θεσβίτης ήταν ένας εξέχων Ισραηλίτης προφήτης του Θεού. Ήταν γιος του Σωβάκ και καταγόταν από ένα χωριό της ευρύτερης περιοχής της Γαλαάδ που πιθανόν ονομαζόταν Θέσβη. Κατοικούσε στη γη Γαλαάδ και έδρασε στα χρόνια του βασιλιά Αχαάβ, κατά τον 9ο-10ο αιώνα ΠΚΧ. Το όνομα Ηλίας αποτελεί ελληνική μεταφορά του αντίστοιχου εβραϊκού ονόματος Ελιγιαχού το οποίο σημαίνει «Ο Θεός μου είναι ο Ιεχωβά» ή «Ο Ιεχωβά Είναι Θεός». Αναφορές στον Ηλία περιέχονται και στο Κοράνιο.

Υψηλές θερμοκρασίες και βοριάδες την Κυριακή 10/7

Yψηλές θερμοκρασίες και ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο την Κυριακή σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά, ενώ ο υδράργυρος κατά τόπους θα σκαρφαλώσει ακόμη και στους 36 βαθμούς Κελσίου.

Προκήρυξη 7 θέσεων μονίμων ιατρών του Ε.Σ.Υ. σε νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας

Η περιφερειακή αρχή χωρίς να έχει η περιφέρεια την αρμοδιότητα της υγείας, η οποία ανήκει στο Υπουργείο Υγείας και στην 3η ΥΠΕ, από την πρώτη στιγμή της θητείας της, διεκδικεί με πάθος το δικαίωμα παροχής δωρεάν δημόσιας και ποιοτικής υγείας στους πολίτες και συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της για να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα των μονάδων υγείας της περιοχής.

Εγγυημένο Εισόδημα 200 ευρώ: Σε ποιους Δήμους-ποιοι το δικαιούνται

Στις 14 Ιουλίου θα τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα καταβολής Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Εγγυημένο εισόδημα) για όσους ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.
Το εγγυημένο εισόδημα ορίζεται για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό στα 200 ευρώ ανά μήνα, για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού θα δίνεται προσαύξηση 100 ευρώ ανά μήνα και για κάθε ανήλικο μέλος του νοικοκυριού επιπλέον 50 ευρώ ανά μήνα.

Καταγγελία για την παράσταση της «Λίμνης των κύκνων»: Χωρίς κανόνες ασφαλείας και πέρα από κάθε λογική οι διοργανωτές γέμισαν το θεατράκι με πλήθος κόσμου

Θα ήθελα παρακαλώ να καταγγείλω δημόσια, την καταχρηστική συμπεριφορά των διοργανωτών της χθεσινής εκδήλωσης μπαλέτου στο δημοτικό θέατρο της πόλης σας.
Οι συγκεκριμένοι χωρίς κανένα ενδοιασμό για την ασφάλεια και τον πρέποντα σεβασμό στο κοινό, που πλήρωσε το σεβαστό ποσό (πόσο μάλλον για τους καιρούς που διανύουμε) των 20 ευρώ, γέμισαν πέραν από κάθε λογική και κανόνα ασφαλείας το θέατρο με πλήθος κόσμου, όπου στο τέλος βρέθηκαν να λογομαχούν για μία θέση έστω και στα σκαλοπάτια των διαδρόμων.

Ώρα μηδέν για τη ΔΕΗ και τη Δυτική Μακεδονία - Ο ενεργειακός σχεδιασμός της χώρας και η ανταγωνιστικότητα του λιγνίτη επί τάπητος

Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε η ημερίδα με θέμα "Ο ενεργιακός σχεδιασμός της χώρας και η ανταγωνιστικότητα του λιγνίτη" στην αίθουσα του Κοβεντάρειου στην Κοζάνη.

Μία συνδιοργάνωση του Σωματείου Παραγωγής Ηλεκτρική Ενέργειας "Σπάρτακος" και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που είχε ως στόχο την ενημέρωση και ανάλυση της κατάστασης που επικρατεί στη ΔΕΗ και την εκμετάλλευση του λιγνίτη και τον ενεργειακό σχεδιασμό της χώρας.